Pēc divu stundu gaidīšanas rindā Rīgas slimnīcā nepieņem bērnu ar lūzumu

tautaruna.lv 14.augusts 2019, 7:00
 
Līva Simsone/F64
Kāda sieviete portālā "Sūdzības.lv" dalījusies ar nepatīkamu situāciju, ko piedzīvojusi Rīgas Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā.

Sieviete atklāj, ka slimnīcā ieradusies ar bērnu: "Esam ļoti šokēti, ka, diemžēl, traumpunktā ar bērnu, kurš ir jaunāks par 14 gadiem, nevar pārbaudīt traumu." Sieviete atklāj, ka slimnīcā par to nekur nav bijušas norādes.

Viņa stāsta, ka rindā gaidījuši vēl vecāki ar bērniem, kas jaunāki par 14 gadiem: "Gaidījām garā rindā apmēram 2 stundas, lai izsauktu mūsu numuriņu un mums dakteris jauki paziņotu, ka jābrauc uz Vienības gatvi, ko pēc principa varēja ātrāk paziņot, jo jau sieviete ar bērnu, kas bija jaunāks par 14 gadiem, bija iegājusi pie daktera traumpunktā."

Sieviete ir nepatīkami pārsteigta par šādu ārstu attieksmi: "Tā attieksme ir nesaprotama, jo īpaši, ja par to nav nekur ziņots, ka bērnus līdz 14 gadiem nepieņem un nepārbauda, tomēr traumpunkts ir traumpunkts un tas bija lūzums, kuram vajadzēja rentgenu, kaula ievietošanu vietā un ģipsi, nevis vēdera gripa, kurai arī vajadzētu bērnu speciālistu. Mēs tagad zināsim, bet būtu jauki, ja varētu izlikt paziņojumu arī citiem vecākiem."

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas