Līgava vēlas, lai viesi maksātu pasakainu summu par nokļūšanu viņas kāzās

tautaruna.lv 22.jūlijs 2019, 23:17
 
pixabay
Kāda līgava izplānojusi savu kāzu dienu tik ekstravagantu, ka viņas viesiem to apmeklēšana izmaksās paprāvu naudas summu, raksta Daily Mirror.

Līgavas māsa portālā "Mumsnet" atklājusi, ka kāzu visiem ir jasamaksā aptuveni 10 000 mārciņu no personas, lai piedalītos ceremonijā un svinībās, jo kāzas notiks Karību jūras reģionā. Sieviete atklājusi, ka viņai ar māsu nav tuvu attiecību, tāpēc viņai pateikusi, ka uz kāzām neieradīšoties, par spīti tam, ka vecāki solījušies viņu izdevumus apmaksāt. Sieviete cilvēkiem jautā vai viņas lēmums ir saprātīgs.

Komentāros cilvēki izsaka atbalstu sievietei un norāda, ka patiesi šāda summa no cilvēka par kāzu apmeklējumu ir neidomājami izdevumi. "Piedod es noģību ieraugot 10 000 mārciņu un tad noģību atkal, ieraugot, ka 10 000 mārciņu ir no personas. Tu neesi nesaprātīga, ir labāki veidi, kā iztērēt šādu summu. Viņas līgavainis un tavi vecāki noteikti ir bagāti," teikts kādā komentārā.

Jau vēstījām, ka kāda līgava Lielbritānijā kritusi soctīklu nežēlastībā,kad atklājusi, ka par savām kāzām ļāvusi maksāt citiem cilvēkiem. Sieviete vienmēr gribējusi greznas kāzas, bet nevarēja tādas atļauties. Tas neliedza viņai noorganizēt kāzas vairāk nekā 131 tūkstoša mārciņu vērtībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas