FOTO: Atpazīsti? Arī latviešu slavenības parāda, kādas varētu izskatīties vecumdienās

tautaruna.lv 18.jūlijs 2019, 16:14
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Dziedātājs Intars Busulis, televīzijas raidījumu vadītāja Maija Rozīte un režisors Intars Rešetins ļāvušies jaunākajam interneta hitam un ar aplikācijas palīdzību padarījuši sevi vecākus.
"Jā, arī es ļāvos," pie attēla, kas publicēts viņa Instagram kontā, norāda Intars Busulis.
View this post on Instagram

A post shared by iитαяѕ вυѕυℓiѕ � (@intarsbusulis) on

Anna Rozīte publicējusi kopīgu attēlu ar vīru: " Protams, protams, mūsdienās kādas tik nav iespējas vizuāli jaunam palikt ilgāk, bet faktu jau tas nemaina. Novecojam mēs visi. Un tajā ir savs skaistums. Jo katram vecumam ir sava vērtība. Es tiešām domāju, ka es ļoti izbaudīšu, piemēram, būt par vecmāmiņu, varbūt beidzot iemācīšos dzīvot lēnāk, mazāk skriet kaut kur, vairāk baudīt mirkli, novērtēt to, kas ir dots! Bet tas ir arī labs atgādinājums, ka laiks iet uz priekšu, ka tas negaida, kamēr es prokrastinēju vai visu laiku atrodu iemeslus, kāpēc, piemēram, nevingrot (un vecumdienās sūdzeties par muguras un locītavu sāpēm), kāpēc nesekot līdzi savam uzturam un stresa līmenim, jo dzīvojam tak vienreiz, viss jāpaspēj un viss jāizbauda (un tad pēc tam cīnīties ar lieko svaru kā dzīvesveida sekām, paaugstinātu asinsspiedienu un no tā izrietošām sekām), kāpēc nepiepildīt kādu savu sirds sapni vai uzlabot attiecības ar kādu, kas ir svarīgs (un pēc tam, kad jau par vēlu, visu atlikušo mūžu to noželot!) utt."

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

Jau vēstīts, ka internetā cilvēki aizrāvušies ar populāru aplikāciju "Face App", kas fotogrāfijās padara cilvēku vaibstus vecākus. Daudzas slavenības aktīvi iesaistījušās izaicinājumā, kas aicina cilvēkus publicēt aplikācijā izveidotās bildes. Jāatzīmē, ka šobrīd ASV sākta izmeklēšana, jo ir aizdomas, ka aplikācija piekļūstot cilvēku galerijām, ievāc datus.

Šādā izaicinājumā piedaljušās arī krievu slavenības Kirkorovs un Šobčaka, kā arī daudzi citi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas