FOTO: Kas tik ļoti biedē Juglas iedzīvotājus?

tautaruna.lv 17.jūlijs 2019, 13:12
 
Ekrānšāviņš no video
Juglas iedzīvotājus arvien biežāk sāk satraukt meža dzīvnieku parādīšanās tuvējā apkārtnē. Jau ne reizi vien māju pagalmos manīta lapsa ar ļoti labi apetīti, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Vietējie ievērojuši, ka kopš rajonā parādījusies lapsa - daudzdzīvokļu māju pagalmos samazinājies kaķu skaits.

Pirms kāda laika kāds sociālo tīklu lietotājs ievietojis “Facebook” bildi, kurā ir redzams viens no lapsas medību upuriem. Redzētais licis Juglas iedzīvotājiem aizdomāties arī par savu mājas kaķu un suņu drošību.

“Mēs gājām cauri sētai, bērni ar skūteriem braukāja, riteņiem. Tā lapsa bija paslēpusies ceriņu krūmā, pieplakusi. Un tās kaijas tur bija. Un tiklīdz tā kaija nosēdās, viņa uzreiz momentā no tā krūma uzlēca, sagrāba viņu, papurināja un viss. Un sāka meklēt kur viņu notiesāt. Viņa pilnīgi droša bija. Tajā pirmajā video var redzēt, - es divus metrus no viņas biju. Viņai reakcija uz cilvēkiem absolūti nekāda nebija,” stāsta Juglas iedzīvotājs Oskars.

Viņš bijis pārsteigts par redzēto un uzskata, ka meža dzīvnieks var būt drauds ne tikai citiem zvēriem, bet arī maziem bērniem, kam savvaļas plēsējs var uzbrukt sevi aizstāvot.

Vēl kāds Juglas iedzīvotājs vārdā Edgars, kurš ikdienā ceļas ļoti gari, ievērojis pat aptuvenu vietu, kur dzīvo vesela lapsu ģimene. Kūmiņu saime mitinoties pie ezera.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas