"Krāj telefonam un Enduro motociklam"; tūkstošiem cilvēku dalās ar soctīklu ierakstu

tautaruna.lv 20.jūlijs 2019, 15:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / pixabay
Vasara ir laiks, kad jaunieši izmanto skolas brīvlaiku, lai gūtu pirmo darba pieredzi vai nopelnītu kādam savam sapnim. Kāds vīrietis soctīklos dalījies ar pozītīvu pieredzi, kad sastapis šādus jauniešus un aicina arī citiem viņus atbalstīt.

"Kā tikko mazgāju savu bembi Puto mazgātuvē Krasta ielā. Iebrauc stāvvietā pie manis atnāca divi Puto uzņēmuma vasaras darbinieki, kas piedāvāja nomazgāt manu automašīnu pa 1 EUR uz abiem. Reinis un Edmunds krāj telefonam un Enduro motociklam, abiem ir 14 gadi. Ja mēs gribam audzināt cilvēkus, kas nebaidās no darba uzrunāt svešiniekus, ir atvērti, tad aicinu visus apmeklēt Krasta iela Puto automazgātuvi un ar darbu ļaut piepildīt puišu mērķus," teikts ierakstā.

Nepilnas diennakts laikā ar ierakstu dalījušies vairāk nekā 2000 cilvēku. Tāpat cilvēki daudzajos komentāros izsaka atzinību par puišu mērķtiecību un uzņēmuma vēlmi jauniešiem palīdzēt piepelnīties.

"Super puiši! Sāk no mazumiņa un ziņas, ka tiks nopelnīta viņu kārotā lietiņa, līdz ar to attieksme pret darbu un iegādāto mantu būs pavisam savādāka, kā saņemot kaut ko no vecākiem bez piepūles! Lai puišiem veicas un ticu, ka veiksies arī!" teikts kādā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:04

Jaunākās diskusijas