Sieviete Latgalē nopērk četras loterijas biļetes; viena no tām liek brīnīties

tautaruna.lv 15.jūlijs 2019, 20:18
 
F64
Veiksme uzsmaidījusi kādai Simtgades loterijas pircējai Latgalē. Vienā no viņas vietnē www.latloto.lv nopirktajām biļetēm atklājies 10 000 eiro laimests, informē "latloto.lv".
Veiksminiece atklāj, ka biļetes iegādājusies, jo todien bijis pagalam slikts garastāvoklis.

Izmantojot viedtālruni, internetā nopirktas četras biļetes - pa vienai biļetei katram ģimenes loceklim. Pirmās trīs laimestu neatnesa, toties ceturtā mērķi uzlabot garastāvokli izpildīja pilnībā, jo pārsteidza ar 10 000 eiro laimestu.

Sieviete stāsta, ka nopirkt ik pa laikam kādu momentloterijas biļeti patīk ne tikai laimēšanas pēc, bet tādēļ, ka ļoti patīk biļetes nokasīšanas process un gaidīšanas brīdis - vai kas būs vai nebūs. Simtgades loterija iemīļota, jo tā palīdz tik pie stipendijas labākajiem vidusskolu absolventiem.

Ko iesākt ar laimestu veiksminiece vēl nav domājusi, jo tas vēl nav īsti aptverts un sākumā - lai ticamība būtu par visiem 100 - sagaidīs, kad nauda nonāks bankas kontā.

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar interesantiem stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen tika vēstīts, kā pāris no Ēdoles vienā mirklī tikuši pie 100 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas