Rīgā sieviete mašīnā ieslēdz divus mazus bērnus, lai dotos uz spēļu zāli

tautaruna.lv 12.jūlijs 2019, 14:41
 
F64
Purvciemā patrulējošos policistus uzrunājis kāds garāmgājējs, – viņš stāvlaukumā pie tirdzniecības centra “Minska” bija pamanījis vieglo automašīnas, kuras salonā raudājuši divi mazi bērni, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Spēkrata logi bija aizvērti, neviena pieaugušā tuvumā nebija, un aculiecinieks bija nobažījies par to, ka aptuveni gadu vecie mazuļi automašīnas salonā varētu būt pārkarsuši. Izdzirdot par šādām aizdomām, policisti pametuši iesākto un devušies uz notikuma vietu.

Uz notikuma vietu izsaukti mediķi, kā arī glābšanas dienesta vīri. Par spīti inspektoru centieniem sazināties ar automašīnas īpašnieku, tas tomēr nav izdevies. Arī blakus esošajā veikalā nav atrasta ne bērnu māte, ne tēvs.

Notikuma vietā tika pieņemts lēmums atvērt automašīnu piespiedu kārtā, lai novērstu jebkādu apdraudējumu bērniem. Kad Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki jau gatavojās atvērt automašīnu, pie tās pieskrēja sieviete, kura paskaidroja, ka viņa ir automašīnas vadītāja un bērnu māte.

Kamēr inspektori pieņēmuši sievietes paskaidrojumus un centušies izdibināt, kas tad īsti pamudinājis māmiņu šādi rīkoties, pie auto piestājusi kāda aizkaitināta kundze, kura sākusi strostēt māmiņu. Aculieciniece tikai brīdi iepriekš sievieti esot redzējusi iznākam no spēļu zāles.

Pēc šā atklājuma māmiņa atzinusies, ka tik tiešām bijusi spēļu zālē, taču skaidrojusi to kā izmisuma soli, - viņai neesot problēmas ar azartspēlēm, bet gan finansiālas grūtības, kurām viņa neredz citu risinājumu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas