FOTO: Viņķele pat uz prezidenta inaugurāciju dodas ar velosipēdu

tautaruna.lv 12.jūlijs 2019, 15:11
 
F64
Soctīklos publicēts attēls, kurā redzams, ka veselības ministre Ilze Viņķele arī vakarkleitā un augstpapēžu kurpēs izvēlas pārvietoties ar riteni.

Facebook kontā Pilsēta cilvēkam publicēts attēls, kurā redzams, ka Ilze Viņķele arī uz oficiāliem pasākumiem izvēlas doties ar riteni.

"Jaunievēlētā Latvijas prezidenta Egila Levita inaugurācijas svinīgajā sarīkojumā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā daudzas prominences ieradās lepnos limuzīnos, bet daudzus pozitīvi pārsteidza veselības ministres Ilzes Viņķeles ierašanās ar velosipēdu," teikts ierakstā.

Cilēki komentāros atzinīgi novērtē ministres transportlīdzekļa izvēli. Tāpat izvērtusies diskusija vai ministrei bijis ērti mīties ar augspapēžu kurpēm. Kāda komentētāja gan skaidro: "Nesaprotu to satraukumu par augstajiem papēžiem. Minot pedāļus galvenā slodze tāpat ir uz pēdas pamatni, nevis papēdi, līdz ar to tie augsti papēži nekad nav traucējuši. Paiet ar tādiem - tas jau cits jautājums."

Ministres kundze ar velosipēdu pārvietojotiess arī ikdienā. Kāda no komentētājām arī ceturdtdien fiksējusi ministri ar velosipēdu pie Bērnu pasaules Rīgā.

Jau vēstīts, ka pirmdien Latvijā oficiāli prezidenta amatā stājās Egils Levits. Uz inaugurācijas vakariņām Gaismas pilī ieradās dažādi sabiedrībā zināmi atšķirīgu nozaru pārstāvji.Pirms inaugurācijas balles publiski izskanēja informācija, ka uz sarīkojumu izsūtīti ielūgumi tikai vienai personai, kas izsauca plašas diskusijas sabiedrībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas