Tiek atklāti baisi fakti par kādu vīrieti Brasā, kas terorizē apkārtējos

tautaruna.lv 30.jūnijs 2019, 10:12
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Vietējie iedzīvotāji sūdzas par kādu vīrieti vārdā Oļegs, kas terorizē Brasas iedzīvotājus, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Oļegs, ejot pa ielu, regulāri izkliedz rupjības uz garāmgājējiem un draud izvarot sievietes.

Šādus komentārus saņēmušas vairākas Brasas, Čiekurkalna un Centra rajonu iedzīvotājas un viešņas.

Agresora kaimiņi stāsta, ka vīrietis visbiežāk terorizē pats savas mājas iedzīvotājus.

“Viņš nāca klāt ar beisbola nūju un jautāja manai mātei, kura tobrīd pieskatīja mazbērnu, vai viņa vēlas jaunu seju,” atminas Uģis. Oļegs draudēja Uģa mammai ar vardarbību, un viņas dēls par apdraudējumu uzreiz paziņoja Rīgas pašvaldības policijai.

Par rupjo kaimiņu sūdzas vēl viena jaunā māmiņa, kas dzīvo Patversmes ielā. Viņu Oļegs negaidīti satvēra aiz rokas un pamatīgi nobiedēja ar savu dīvaino uzvedību. “Viņš nāk klāt sievietēm ar bērniem. Necenzētiem vārdiem lamājas. Iepriekš viņš ar sevi tikai runāja, bet tagad viņš uzbrūk citiem un visu vēl filmē.”

Izrādās, agresors izpaužas ne tikai verbālajos uzbrukumos vien. Par fiziska konflikta liecinieku kļuva kafejnīcas ”Stockpot” apmeklētājs Andris. Oļegs esot iebrāzies restorāna telpās un sācis filmēt kādu sievieti, kas sēdēja pie galdiņa. Viņas vīrs centās svešinieku aizdzīt un, izceļoties kautiņam, pārsita Oļegam degunu.

“Trakākais bija tas, ko Oļegs darīja pēc tam, proti, viņam asiņoja šis te deguns, viņš sāka bļaustīties, filmēt sevi un apkārtējos. Viņš iegāja iekšā restorāna telpā, kur, pēc viena no apmeklētāja vārdiem, iespļāva viņam sejā asinis,” turpina ēdināšanas iestādes klients Andris.

Vietējos uztrauc arī fakts, ka nemiera cēlājs regulāri filmē apkārtējos un paralēli izsaka aizvainojošus komentārus kameras priekšā. Pēc tam aizvainojošie klipi tiek publicēti sociālajā tīklā ”Instagram”.

Policisti pēc incidenta kafejnīcā Oļegu nogādāja ārstniecības iestādē Tvaika ielā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:02

Jaunākās diskusijas