Kaimiņi no milzu nelaimes Ogrē izglābj 3 gadus vecu meitenīti

tautaruna.lv 22.jūnijs 2019, 8:25
 
pixabay.com
Ceturtdien, 21.jūnijā, spraigi notikumi risinājušies Ogrē, kur no milzīgas nelaimes izglābta vien trīs gadus veca meitene.

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka miteklī, kur dzīvojusi mazā meitene, viņas aizbildnis bija uzlicis cepties kartupeļus, taču aizmiga un nemanīja, ka virtuvi pārņem liesmas. Apkārtējie tikmēr atlauza vaļā logu un steidzās pie pārbiedētā bērna.

Daudzdzīvokļu mājā Ausekļu prospektā risinājās spraigi notikumi, kuros iesaistījās liela daļa ēkas iedzīvotāju. Ar smakojošiem dūmiem piepildītajā pirmā stāva miteklī atradās trīs gadus veca meitenīte, taču ārdurvis bija aizslēgtas. Bērns bezpalīdzīgi paslēpās istabas stūrī, kamēr dzīvokļa virtuve dega atklātās liesmās.

Meitenītes aizbildnis bija cieši aizmidzis un uz notiekošo nereaģēja, tāpēc glābšanu nācās uzņemties ēkas iedzīvotājiem. Kaimiņi rīkojās operatīvi, - vieni zvanīja ugunsdzēsējiem, bet citi paralēli centās iekļūt degošajā dzīvoklī. Viens no viņiem caur ārdurvīm, bet otrs - caur logu.

Mazo meitenīti uz rokām iznesa septītajā stāvā dzīvojošais vīrietis un palūdza bērnu uzraudzīt savai kaimiņienei. Apkārtējie saprata, ka steidzami nepieciešama mediķu palīdzība.

Tikmēr bērna aizbildnis, izvilkts no degošā dzīvokļa, uzreiz aizskrēja nezināmā virzienā, atstājot meitenīti iepakaļ.

Meitenes mamma esot bijusi darbā un par notikušo uzzināja vēlāk.

Avots: Raidījums "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas