FOTO: Neparasts skats Pļavniekos: 7 pamestas automašīnas

tautaruna.lv 7.jūnijs 2019, 15:11
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Pļavniekos pamestās automašīnas novietotas pašrocīgi izveidotā stāvlaukumā starp veikalu un daudzdzīvokļu namu, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Spriežot pēc uz automašīnu virsbūvēm uzlīmētās informācijas, pamestie spēkrati reiz kalpojuši taksometru kompāniju vajadzībām.

Kaut uz dažiem taksometriem joprojām redzams izcenojums, skaidrs, ka ar tiem tuvākajā laikā vairs nevarēs nekur aizbraukt. Sešām no septiņām automašīnām ir noskrūvētas valsts reģistrācijas numurzīmes. Septītajam spēkratam pieskrūvētā numurzīme neatbilst tam, ar kādu numurzīmi konkrētais spēkrats reģistrēts CSDD datubāzē.

Stāvlaukumā redzamie spēkrati savulaik kalpojuši diviem uzņēmumiem ”Lex D” un ”Let’s go”. Uzņēmums ”Lex D” šī gada sākumā ir likvidēts, turpretī jau pagājušā gada septembrī Valsts ieņēmumu dienests pieņēma lēmumu apturēt SIA ”Let’s go” darbību.

Izsauktie pašvaldības policisti norādītās automašīnas nofotogrāfē. Ar to gan likumsargu darbība arī beidzas un nekādi sodi netiek izrakstīti. Likumsargu pārstāvis Toms Sadovskis norāda, ka viņa kolēģi rīkojušies pareizi.

"Kaut varētu šķist, ka tā ir zaļā zona, pārbaudot informāciju zemesgrāmatā, konstatēts, ka teritorija reģistrēta kā būvlaukums. Pašvaldības policija sazinājās ar īpašnieku, kuram neesot pretenziju pret tur esošajām automašīnām," norāda Toms Sadovskis, Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas