"Vārdiem nevar aprakstīt!" Pircēji izbrīnīti par "burgeriem" Rīgas benzīntankā

tautaruna.lv 9.jūnijs 2019, 12:21
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Kāda sieviete dalījusies ar nelāgu pieredzi, iegādājoties burgerus degvielas uzpildes stacijā "Circle K".
Sieviete stāsta, ka kopā ar draugiem bijuši pamatīgi pārsteigti, kad mājās atvēra ksatītes, kur iekšā bija jābūt burgeriem.

"Atbraucām paēst burgerus ar draugiem, sadzirdot pasūtījumu, darbinieki sāka viens uz otru skatīties ar neapmierinātām sejām. Samaksāju un devos ārā pie mašīnas, lai sagaidītu pasūtījumu. Pēc 10 minūtēm ienākot iekšā pakaļ pasūtījumam, to salika maisā un atdeva. Cik ļoti bijām pārsteigti, atvērot mājās kastītes, nevaru pat aprakstīt vārdiem. Uztaisīja pavisam ko citu, pat nepabrīdinot, ka nav maizītes. Garša pretīga, salāti karsti! Ietina lavašā burgeru un atdeva it kā tieši tā tam arī jābūt. Vēlos pieminēt, ka pirms tam vienmēr pirkam burgerus Akadēmijas ielā un vienmēr viss bija ļoti garšīgi, esam ļoti vīlušies," raksta sieviete.

Tikmēr komentāros cilvēki vairāk pievērš uzmanību nevis stacijas darbinieku kļūdai, bet gan faktam, ka tā tomēr pirmāri ir degvielas uzpildes stacija nevis kafejnīca vai restorāns.

Jāpiebilst, ka cilvēki arī iepriekš ir sūdzējušies par uzkodu un ēdiena kvalitāti dažādas kafejnīcās. Tā, piemēram, pirms kāda laika tika vēstīts, ka kliente Latvijas kafejnīcā pasūta picu, bet tā vietā saņem "brāķi".

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:45

Jaunākās diskusijas