FOTO: Jaunieši Ķīpsalas peldvietā Rīgā pamana ko tādu, ka paliek baisi

tautaruna.lv 9.jūnijs 2019, 13:08
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Jaunieši no Rīgas grib dalīties savā pieredzē un pasargāt peldētgribētājus no nepatīkamās pieredzes, kādu piedzīvojuši paši, vēloties nopeldēties Ķīpsalas peldvietā Rīgā, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Jēkabs un Roberts gribējuši nopeldēties Ķīpsalas peldvietā, taču abus jauniešus pārsteidzis nepatīkams skats. Piekrastes ūdenī, dažu soļu attālumā no sauszemes, atradies žurkas līķis.

Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu

Beigtā žurka, visticamāk, ūdenī atradusies ne vienu dienu vien, jo sākusi sadalīties. Būtu dubultnepatīkami, ja kāds tai uzkāptu virsū, un, iespējams, varētu inficēties. Jaunieši uzskata, pludmales apsaimniekotājiem būtu rūpīgāk jāpārbauda piekrastes ūdeņi un jāsakopj pludmale. Gribētu, lai Rīgas viesiem paliek labs priekšstats par mūsu valsti un tās galvaspilsētu. Beigts grauzējs peldvietā to nudien neveicinot.

Rīgas domes pārstāve skaidro, ka par peldvietu sakoptību galvaspilsētā ir atbildīga pašvaldība. Šo pienākumu uzticējusi veikt uzņēmumam “Clean R”. Uzņēmuma pienākums - katru dienu peldvietas sakopt. Veikšot pārrunas ar uzņēmumu. Kopumā Rīgā peldvietu ūdens kvalitāte esot laba un varot peldēties droši.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:03

Jaunākās diskusijas