"Katru rītu pērku maijpuķītes!"; sieviete dalās ar apņēmīga vīra stāstu

tautaruna.lv 3.jūnijs 2019, 19:31
 
Facebook/ekrānšāviņš
Sociālā tīkla Facebook lietotāja Linda dalījusies ar stāstu par kādu īpašu vīru, kurš katru rītu uz ielas tirgo maijpuķītes, taču par nopelnīto naudu iepazīst pasaules plašumus.

"Ar šo stāstu un cilvēku es ļoti vēlos padalīties, jo, jāatzīst, tas mani iedvesmoja pat vairāk nekā jebkuras iedvesmojošās uzrunas dižos semināros un pasaules mēroga konferencēs, podkāstos un tamlīdzīgi. Ejot uz darbu, es katru rītu satieku šo kungu, kurš ik rītu tirgo apbrīnojami skaistās un smaržīgās maijpuķītes uz Dzirnavu un Valdemāra ielas stūra," raksta aculieciniece.

Linda atzīst, ka vīrelis ir fantastiski īsts, pozitīvs un dzīvespriecīgs cilvēks, kurš ir apmierināts un laimīgs ar to, kas viņam ir dots šajā dzīvē un ne mirkli nesūdzas, tikai bauda un ikvienā neveiksmē saskata iespējas! Viņš savos 72 gados joprojām ir kaislīgs ceļotājs, kurš nesūdzas par mazo pensiju, bet lasa un tirgo maijpuķītes, lai varētu apskatīt skaistākos zemes nostūrus.

Sieviete stāsta, ka katru gadu par sakrāto naudiņu vīrietis apceļo kādu no Eiropas valstīm. Šogad kunga mērķis ir pasakainā Spānija. Iepriekšējos gados sirmgalvis apceļojis Itālijas pakava daļu, Franciju, Andoru.

"Tie stāsti par katru valsti ir tik aizraujoši! Vai nav lielisks stāsts un iedvesma, kā baudīt dzīvi, un ka viss ir iespējams, ja vēlas jebkurā vecumā - galvenais ir kā Tu uz to skaties ( mindset)!? Un ziniet - es tagad katru rītu pērku maijpuķītes, kamēr vēl sezona, un, zinot šo stāstu, vērtība šim pušķitim tikai pieaug! Ja ej garām - nopērc arī Tu pušķīti un palīdzi piepildīt šī foršā un dzīvespriecīgā kunga ceļotāja garu!" iedrošina Linda.

Facebook/ ekrānšāviņš

Jau vēstījām, ka pirms pāris mēnešiem kāds puisēns ceļa malā tirgoja mammas adītās zeķītes. Daļu nopelnītās naudas viņš atdodot mammai, pārējo paturot sev.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas