Sieviete pastāsta par grūtnieces piedzīvoto murgu Vidzemes slimnīcā

tautaruna.lv 9.jūnijs 2019, 8:09
 
F64
Kāda sieviete dalījusies ar stāstu par negatīvu pieredzi, ko nācies piedzīvot viņas māsai, kas vēl tobrīd bija grūtniece.
Sieviete portālā "sudzibas.lv" raksta, ka medicīnas darbinieku attieksme Vidzemes slimnīcā bijusi briesmīga.

"Ar māsu grūtnieci bijām aizbraukušas uz VĪdzemes slimnīcu. Vēlos izteikt lielu kaunu tai dakterei vai māsiņai, kura mūs ginekoloģijas nodaļā pieņēma. Viņa pat neuzskatīja par vajadzību stādīties priekšā. Māsa izstāstīja savu sāpi, ka viņai ir regulāras kontrakcijas un ir pārstaigāts laiks. Uz ko persona, kas bija atnākusi, norādīja, ka tam tā jābūt, nepārbaudot neko pilnīgi. Pāršķirstot mātes pasi, teica, lai braucot tikai uz 1 jūniju, jo tad arī laiks ir... Tai pašā laikā Siguldā viņa dzemdēja 4 h vēlāk ar grūtībām un nomocījusies. Man jautājums, kāpēc jāriskē ar mātes un bērna veselību?" neizpratnē ir sieviete.

Tikmēr komentāros cilvēku domas dalās. daļa uzskata, ka ārstam vajadzējis iedot "kukuli", jo "ārstu zvērests retajam ārstam vairs ko nozīmē".

Tikmēr vēl kādā komentārā aprakstīta pozitīva pieredze slimnīcā.

"Nesen kā draudzene dzemdēja, nezinu, bet mums bija ļoti laba un pretimnākoša attieksme. Uzreiz aizveda pārbaudīt un viss bija lieliski. Personāls arī visi iesaistījās, kad sākās dzemdības," teikts komentārā.

Atgādinām, ka 2018.gada decembrī portāls nra.lv ziņoja par gadījumu, kad Daugavpils slimnīcā ārste atteikusies hospitalizēt grūtnieci ar asiņošanu un temperatūru.

Latvijas Televīzija vēstīja, ka, Daugavpils reģionālās slimnīcas ginekoloģijas nodaļā ginekoloģe atteikusies hospitalizēt grūtnieci, kurai bijusi vairāk nekā 38 grādus augsta temperatūra un sākusies asiņošana.Sieviete sociālajā vietnē "Facebook" ievietojusi video, kurā dzirdama abu pušu saruna. Pēc tās noprotams, ka mediķe pacienti nav apskatījusi, bet vairākkārt uzstāj, ka viņai nav asiņošanas. Daktere vienā brīdī arī sacījusi: "Ejiet ar savu tizlo grūtniecību, kur jūs gribat."

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:51

Jaunākās diskusijas