"Cik var ņirgāties?" Sievieti sadusmo CSDD rīcība

tautaruna.lv 19.jūnijs 2019, 12:55
 
F64
Kādu sievieti pamatīgi sadusmojusi situācija saistībā ar autovadītāja apliecības iegūšanu.
Sieviete portālā "sudzibas.lv" raksta, ka viņas meita cenšas nokārtot eksāmenu CSDD un iegūt autovadītāja apliecību, bet viņai tas neizdodas, kā uzskata sieviete, tieši CSDD vainas dēļ.

"Cik var ņirgāties par jauniešiem, kas liek eksāmenus. Atraduši, uz ko pelnīt naudu! Meita brauc ideāli, braucu ar viņu katru dienu, ir papildus braukts ar intruktoriem, bet še tev - eksāmenu jau 5. reizi nenoliek! Ļoti neapmierināta esmu. Fui liels CSDD eksāmenu onkuļiem!" raksta sieviete.

Tikmēr komentāros cilvēki pauž uzskatu, ka sievietes sūdzība ir nepamatota, jo, iespējams, māte tik labi kā instruktors neredz meitas kļūdas.

Tāpat eksāmeni tiekot filmēti un sieviete var vērsties komisijā, lai video tiek izvērtēts.

"Uzskatu, ka neviens nevienu speciāli neiegāž, uzskatu, ka ja instruktori neizlaiž cauri, tas nozīmē, ka jūsu meita tam nav gatava, stūrēt jau visi var, bet kā ir ar ekstremāliem apstākļiem? Vai jūsu meita būs tam gatava? Acīmredzot ne, ja nevar 5x nolikt eksāmenu. Paldies instruktoriem, kas cenšas novērst nelaimes uz ceļa gan šoferiem ar stāžu, gan pašiem jaunajiem braucējiem. Protams, tāpat jums ir iespēja pieprasīt video pārskatu, bet, domājams, ka meitai nav bijis viens un tas pats instruktors 5x pēc kārtas, tātad arī citi instruktori vērtē, ka diemžēl Jūsu meita nav gatava doties DROŠI ar auto ielās, neapdraudot pati sevi un citus ceļa satiksmes dalībniekus!" teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par CSDD darbinieku rīcību. Pirms kāda laika tika vēstīts, ka kāds autovadītājs ir ļoti dusmīgs par CSDD darbinieka attieksmi Limbažos.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:48

Jaunākās diskusijas