Vai tiešām Akropole ir bīstama apmeklētājiem? Atbild lielveikala pārstāvji

tautaruna.lv 15.maijs 2019, 15:07
 
F64
Atsaucoties uz kāda Facebook lietotāja publicēto ierakstu, ka tirdzniecības centra "Akropole" apmeklējums var būt bīstams, savu komentāru sniedz arī tirdzniecības centra pārstāvji.
Kā tika ziņots, kāds sociālā tīkla lietotājs Facebook publicējis fotogrāfijas, kurās redzami griesti vienā no tirdzniecības centra "Akropole" veikaliem. Viņš uzskata, ka tie ir bīstami.

Viņš skaidroja, ka atbilstoši projektam ventilācijas kanāliem ir jābūt pārklātiem ar netoksisku materiālu, bet, viņaprāt, būvniecības procesā labs materiāls aizstāts ar ļoti lētu un bīstamu.

Vīrietis piebilst, ka izmantotais materiāls izdala hloru un ir paredzēts vēsām telpām, savukārt veikalā pie lampām ir ļoti karsts. Pēc viņa teiktā, inde izdalās pastiprināti, un tas var novest pie dažādām veselības problēmām.

"Akropoles" pārstāvji gan norāda, ka atrasties veikalā ir droši.

"Akropoles" vadītājs Kaspars Beitiņš norāda: "Ventilācijas sistēmā nav uzstādīti halogēnu saturoši materiāli. Visi ventilācijas gaisa vadi ir izbūvēti atbilstoši būvnormatīviem. Izolācijā ir izmantota akmens vate ar follija pārklājumu, kas interjera izbūves laikā tika nokrāsota."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas