Apmeklētāja "Akropolē" ir pārsteigta par redzēto

tautaruna.lv 27.aprīlis 2019, 10:41
 
F64
Kāda tirdzniecības centra "Akropole" apmeklētāja vērsusies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), daloties ar novērojumu par tualetēm "Akropolē".
“”Akropoles” tualetes pie slidotavas ieejas ir diezgan interesantas. Tur norādes ir it kā loģiski novietotas, bet lielākā daļa vīriešu, neskatoties uz norādēm, iet uz sieviešu tualeti!

“Apmeklējot labierīcības, divi vīrieši iznāca no sieviešu tualetes kabīnēm. Kamēr gaidīju savu vīru pie tualetes ieejas, pamanīju, ka tikai retais vīrietis pamana ieeju vīriešu tualetē.

Amizanti! Lielākā daļa ieiet sieviešu tualetē, un tad saprot, ka jāmeklē vīriešu tualete,” raksta apmeklētāja.

Lai gan lielākā daļa komentētāju ar ironiju uztvēra šo novērojumu, kādā komentārā aprakstīta līdzīga situācija.

"Pie vienas ieejas, arī Akropolē, tualetes, kur vienkārši ir durvis un nekas nav norādīts, es kādu brīdi apmuslusi stāvēju un centos saprast, kur iet, tad pamanīju, ka augstu virs durvīm 3 m augstumā tumši ,tumši pelēku cilvēciņu zīmes ,bet nu jāpameklē ,lai viņus ieraudzītu vispār," teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka tā nav pirmā reize, kad cilvēki dalās ar pieredzi, apmeklējot jaunatvērto tirdzniecības centru "Akropole".

Jau ziņots, ka ceturtdien Rīgā, Maskavas ielā 257 atklāts jaunais iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole", kurā divos stāvos pārstāvēti teju 170 nomnieki, tostarp apmēram 140 modes un dzīvesstila preču veikali, kā arī dažādu pakalpojumu sniedzēji, jaunais kinoteātris "Apollo Kino", "O'Learys" izklaides zona, hokeja spēlēšanai un slidošanai piemērota ledus arēna, "Lemon Gym" sporta klubs, kā arī 30 dažādi restorāni un kafejnīcas. Tirdzniecības centrā ir atvērts arī "Maxima XXX" lielveikals.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas