Rīgā avarē ātrās palīdzības auto; zināmas detaļas par negadījumu

tautaruna.lv 18.aprīlis 2019, 13:11
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Trešdien, 17. aprīlī, Rīgā notikusi nopietna avārija, kurā iesaistīts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) busiņš, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Negadījumā, kas notika Aleksandra Čaka un Pērnavas ielas krustojumā, iesaistīta arī kāda vieglā automašīna.

Kā neoficiālā sarunā atklāj NMPD darbiniece, tobrīd mediķi traukušies uz kādu izsaukumu, kurā bija jānonāk pēc iespējas ātrāk, - kāds cilvēks atradies bezsamaņā un kavēties nedrīkstēja ne mirkli.

Šķērsojot krustojumu, citi auto ievērojuši operatīvo transportu, un busiņa šoferis piespiedis gāzi, lai šķērsotu krustojumu, kad pēkšņi ceļā parādījusies automašīna “Renault”. Spēcīgajā sadursmē cietuši visi trīs neatliekamās medicīniskās palīdzības busiņā sēdošie, kā arī vieglajā auto esošā sieviete - viņas braucamrīks saņēmis pamatīgu triecienu pa vadītāja pusi.

“Es nedzirdēju. Braucu pa Čaka ielu, man dega zaļā gaisma, es nebraucu lielā ātrumā. Tālāk neko vairs neatceros… Redzēju, ka visas mašīnas brauc, un arī es braucu. Es tikai pēdējā mirklī ieraudzīju, ka man blakus ir “ātrie”, bet es neko vairs nevarēju darīt,” par notikušo stāsta “Renault” vadītāja.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas