"Pēc anestēzijas vairs nepamodās"; baiss gadījums Jēkabpils slimnīcā

tautaruna.lv 25.marts 2019, 9:25
 
F64
Kāds vīrietis dalījies ar stāstu - cilvēks pēc operācijas, kas tika veikta Jēkabpils slimnīcā, vairs nepamodās.
Portālā "sudzibas.lv" vīrietis jautā, kas notiek ar valsts medicīnas sistēmu un kas notiek ar Jēkabpils reģionālo slimnīcu?

"Cilvēkam Jēkabpils slimnīcā tika veikta operācija plecā, kura nebija sarežģīta, pēc anestēzijas vairs nepamodās, smagā stāvoklī nogādāts uz Rīgu papildus pārbaudēm. 17 martā atslēgts no iekārtām, elpo patstāvīgi. Nākošajā dienā pirms 8 rītā mirst. Vai tas ir normāli, ka pēc dažām dienām pēc operācijas mirst cilvēks, tā arī nenākot pie samaņas. Par veselības stāvokli nesūdzējās. Palika ģimene, saimniecība un plāni kuri tā arī nepiepildījās, cilvēks spēka gados.
Pacienti baidās no Jēkabpils slimnīcas! Kuram par šo visu jāuzņemas atbildība?
Anesteziologam, valdei, valdībai, sistēmai kopumā? Kas notika operācijas laikā, neviens jau neatklās, bet cilvēka vairs nav!" sašutumā raksta vīrietis.

Tikmēr komentāros cilvēki raksta, ka dzīvē mēdz notikt dažādi.

"Normāli tas nav, bet pilnīgi iespējami. Tāpēc pirms anestēzijas liek parakstīties, ka cilvēks informēts par iespējamajiem sarežģījumiem un pat nāvi. Tā gadās," teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka pacienti ik pa laikam sūdzas par medicīnas personāla attieksmi un apstākļiem Latvijas slimnīcās. Piemēram, nesen kāda sieviete rakstīja - viņa uzskata, ka ārsta bezatbildības dēļ Rēzeknes slimnīcā nomira viņas dēls.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas