Vai Stendzenieks seko Kiviča piemēram? Reklāmists arī nolemj tirgoties

tautaruna.lv 21.marts 2019, 17:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Ne tikai skandalozais mūziķis Andris Kivičs un Liene Skulme pirms došanās laimes meklējumos uz ārzemēm nolēmuši pārdot savu iedzīvi, bet arī reklāmas jomas pārstāvis Ēriks Stendzenieks sociālajā tīklā Facebook ievietojis sludinājumu, ka pārdod dažādas sev piederošas lietas. Viņš kārtējo reizi nolēmis pazoboties par Kiviču.
"Dzīve uzspiež zīmogu. Līdz ar to pārdodu Charles Eams “Shell chair” (ebay maksā ap usd 14 000, šobrīd attiecīgi mazāk), pilnībā nokomplektētu Bang & Olufsen skaņas sistēma ar mājas vadību (12 skaļruņi, TV 1,20 m
Pa diagonāli). Plus pilnībā nokomplektētus 2x Apple Tv, kas simhronizējas ar visiem datoriem, telefoniem, kontaktiem un kalendāriem, bildēm un mūziku. Backup visām ierīcēm - komplektā. Kā arī NAIM Music Cube Bentley edition. Ja būs interesenti - runāsim," raksta Stendzenieks.

Ja neviens interesents neatsauksies, Stendzenieks stāsta, ka tad sēdēs un klausīsies pats kā līdz šim. Tas neesot dzīvības jautājums.

Jāatgādina, ka Stendzenieks jau iepriekš Kivičam ir veltījis neglaimojošus izteikumus. Piemēram, tagad viņš izteicies arī par realitātes šovu "Kivičs. Pavisam privāti", kurā ik dienu var sekot līdzi mīlnieku gaitām. "Kivičs un Liene ir tējas maisiņi, iemērc, izspiež un izmet, Kardašjaniem ir miljards un labākie scriptwriteri pasaulē," atzīst Stendzenieks. Taču šis pārītis, viņaprāt, savu dzīvi iztirgo pa santīmiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas