"Es ticēšu rūķītim!"; Kurta māmiņu līdz asarām aizkustina meitu rīcība

tautaruna.lv 21.marts 2019, 15:30
 
Facebook/ekrānšāviņš
Ketija Karlsone savulaik kopā ar vīru izveidoja kafijas namiņu "Kurts Coffee", lai nodrošinātu sešgadīgā dēliņa Kurta Olivera, kuram ir īpašas vajadzības, invaliditāte, rehabilitāciju un viņam veidotu nākotnes uzkrājumu. Puisēna mamma vietnē Facebook dalījusies ar smeldzīgu stāstu, kas liks katram aizdomāties.
"Saprast, cik smagi ir dzīvot un diendienā vērot to mazo cilvēciņu blakus - mūsos ir milzīgs pārdzīvojums par milzīgu traģēdiju un neizsakāmi smeldzoša sāpe. Un tas neattiecas vien uz mani... Ģimenē aug arī lielā māsa Mia un Kurta dvīņu māsiņa Olīvija. Mēs nereti sakām, ka viņas noteikti izaugs par labiem cilvēkiem- humānas, labsirdīgas, izpalīdzīgas, saprotošas...bet retāk sanāk aizdomāties par faktu kā tas patiesi ietekmē līdzās augošos bērnus un, cik dziļš viņām ir šis pārdzīvojums," stāsta Karlsone.

Viņa atklāj, ka, liekot Kurtu gulēt, zem spilvena atradusi zīmīti un mazu konfektīti. Māmiņa mazliet apmulsusi, jo zinājusi, ka dēls nebūtu varējis to uzrakstīt. Viņa jautājusi Kurta māsai Olīvijai, kas tas ir. Meitenīte ierāpusies blakus mammai gultā, apskāvusi viņu un izplūdusi asarās. Izrādās, ka māsiņas bija skatījušās multiplikācijas filmiņu, kurā dzirdējušas, ka, ja zem spilvena paliek savu kvēlāko vēlēšanos un konfekti, atnāk rūķītis un piepilda vēlēšanos.

"Raudāt nu jau sākām mēs abas, mana sirds sažņaudzās vēl ciešāk nekā citu reizi - es nespēju valdīt emocijas, un asaras spiedās no acu spraudziņām kā Niagāras ūdenskritums.... māsas bija nolēmušas... viņas ....neviena no viņām sev zem spilvena nebija palikusi nevienu pašu vēlēšanos - nekādi telefoni, nekādas mantas vai izklaides.... viena vienīga vēlme.... Es noteikti nevēlos saraudināt Jūs, negribu, lai sekošana Kurta stāstam liek Jums saskumt... bet es nevarēju nepadalīties ar šo stāstu," skaidro puisēna mamma.

Karlsone atzīst, ka lapiņa ar konfekti jau otro nakti stāv zem dēlēna spilvena, taču viņai nav drosmes to izņemt ārā. :Es tāpat kā māsa s- ticēšu rūķītim un cerēšu, ka kādu dienu tā konfekte tiks apēsta," cerību pauž Kurta māmiņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas