"Viņa palika zila no morfija"; māte par meitas ciešanām Bērnu slimnīcā

tautaruna.lv 24.marts 2019, 10:50
 
F64
Kāda sieviete pauž neizpratni par notikušo Bērnu Klīniskajā Universitātes Slimnīcā. Viņa neizprot mediķu rīcību.
Sieviete portālā "sudzibas.lv" uzdod jautājumu, kāpēc tiek izcnīcināts bērns.

"Meitai dod letāko morfiju pēc apendecīta operācijas bērnu slimnīcā tāpēc, ka tas ir letāks nekā normālas, daudz vieglākas pretsāpju zāles. Kas būs par to atbildīgs! Ļoti gribu zināt, kāpēc? Kas atbildīgs par finansējumu? Kāpēc bērnam tas jāpārdzīvo. Meita zila visa no morfija palika momentāli. Kāpēc iznīcina bērnu? Kur griesties? Es vēl nerunāju par to, ka 7 no rīta sāpēja vēders, palika liels un bija vemšana. Vakarā izsaucu ātros, atbrauca, izrakstīja espumizanu un smektu un pret temperatūru nurofen vai paracetamol un aizbrauca. No rīta aizbraucām ar meitu uz slimnīcu, izrādījās apendicīts, peritonīts un vēl plaušu iekaisums, " raksta sieviete.

Tikmēr uz šo sūdzību reaģējuši arī slimnīcas pārtsāvji.

"Ja Jums ir aizdomas, ka bērna sūdzības izraisījušas saņemtās zāles, lūdzam, par to informēt ārstējošo ārstu vai vērsties zāļu valsts aģentūrā. Lai varētu izskatīt tieši Jūsu gadījumu,lūdzam rakstīt uz info@bkus.lv norādot bērna vārdu un uzvārdu."

Jāpiebilst, ka pacienti ik pa laikam sūdzas par medicīnas personāla attieksmi Latvijas slimnīcās. Nesen tika vēstīts, ka Jelgavā mātes acu priekšā ārsts iesit bērnam.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas