Iedzīvotāji ceļ trauksmi! Rīgā ir sava "nāves šoseja"

tautaruna.lv 24.marts 2019, 12:15
 
F64
Aktīvākie Daugavgrīvas un Bolderājas iedzīvotāji ceļ trauksmi - uz Daugavgrīvas šosejas ir braukšanai bīstami apstākļi, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Tiek atgādināts, ka uz Daugavgrīvas šosejas vēl februārī frontāli sadūrās ”Volkswagen” markas automašīna ar 3. maršruta autobusu. Šajā ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja divi cilvēki, kuri brauca ar ”Volkswagen” automašīnu. Slimnīcā nogādāja arī vairākus autobusa pasažierus.

Saskaņā ar Valsts policijas sniegto informāciju šogad uz Daugavgrīvas šosejas dzīvību zaudējuši jau trīs iedzīvotāji. Pēdējo piecu gadu laikā no dzīves šeit atvadījušies pieci iedzīvotāji. ”Tās avārijas, kas tur notiek, ir ar sekām. Tās nav tādas vieglas, kad sabuktē mašīnu, bet ir diezgan nopietnas,” raidījumam atklāj Valsts policijas pārstāvis Ansis Pumpurs.

Daugavgrīvas un Bolderājas iedzīvotāji ir norūpējušies par savu drošību, jo teju katru dienu, pa to braucot, spiesti noraudzīties uz bīstamām situācijām.

"Šeit ļoti bieži notiek avārijas. Vismaz reizi mēnesī. Pat ar letālām sekām. Gadus septiņus atpakaļ šeit rises nedaudz tika piefrēzētas. Cerējām, ka tiks uzliets jauns asfalts, taču tas nenotika," saka vietējais iedzīvotājs Pēteris.

Rīgas dome iedzīvotājiem šobrīd nespēj pateikt, kad Daugavgrīvas šosejai tiks veikti ceļu satiksmes drošības uzlabojumi. Naudas neesot ne tagad, ne tuvākajā laikā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas