"Četri balti krekli" steidz palīgā kādam izmisušam puisim

tautaruna.lv 22.februāris 2019, 16:22
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Sociālie tīkli ir iecienīta platforma, kur izteikt savu viedokli, arī andelēšanās "sit" augstu vilni - tiek pirkts, un pārdots. Meklēta palīdzība. Un arī meklētas kādas konkrētas personas.

Piemēram, klubs "Četri balti krekli" nolēmis palīdzēt kādam vīrietim atrast viņam simpatizējošu daiļavu.

"Skaistā brunete oranžās džinsa biksēs un gaišā krekliņā, kas naktī (no 15.02. uz 16.02.) Valentīndienas ballītē bija ČBK - kāds jauneklis vārdā Andrejs romantiskajā vakarā ar Tevi pārmijis pāris vārdus un nu nevar Tevi aizmirst, tāpēc izmisis vērsās pie mums pēc atbalsta Tevis atrašanā - neesot pat apmulsumā noskaidrojis Tavu vārdu. Vairākkārtīgi minēja, cik skaista izskatījies un ka pašlaik kožot elkoņos, ka nav saņēmies atkārtoti pienākt Tev klāt! Jūsu saredzēšanās bija amizanta - viņš sajauca labierīcības, kungu tualetes vietā iesteidzot dāmu, kam sekoja īsa saruna.

Meitene, ja atpazīsti sevi, lūdzu, dod mums ziņu PM. Ja šo lasa kāds, kas pēc apraksta atpazīst meiteni, arī dodiet ziņu - palīdzēsim šai romantiskajā laikā Andrejam atrast daiļo būtni, kas viņu acīmredzami apbūrusi!"

Dažas dienas vēlāk ierakstam bija turpinajums. "Liels paldies visiem par milzīgo atsaucību, daloties ar šo ziņu. Diemžēl skaistā brunete arvien nav atsaukusies, taču Andrejs nezaudē cerības, apzinoties, ka ziņa līdz meitenei noteikti nonākusi.

Ja meitene pārdomā un izlemj atsaukties, puisis aicina sazināties ar viņu pa tiešo [...]. Arī tad, ja šis stāsts dažādu apstākļu dēļ nav nolemts romantiskam turpinājumam.

Andrejs izsaka lielu pateicību ikvienam par atbalstu un laba vēlējumiem. Ja esat viens otru atraduši - saudzējiet!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:25

Jaunākās diskusijas