Cilvēki sajūsmā par redzēto ceļmalā Kocēnu novadā

tautaruna.lv 22.februāris 2019, 13:25
 
Ekrānšāviņš no facebook
Kocēnu novada pārstāvji sociālajā tīklā facebook publicējuši attēlu, kurā redzams, cik atjautīga ideja realizēta viņu pusē.
"2018. gada abolu raža ir bijusi ļoti liela, tāpēc augļkopības saimniecība "Rīvēni" atraduši realizācijas veidu, kas veiksmīgi darbojas vēl arvien. Tā ir ābolu pašapkalpošanās vitrīna Dikļu - Mazbrenguļu ceļa malā. Sākumā tā bija vienkārši kaste ar maisiņos safasētiem āboliem un kārbiņa, kur atstāt naudu. Sākoties nelabvēlīgiem laika apstākļiem, radās ideja uzstādīt apgaismotu elektrisko vitrīnu, kas gan pasargā ābolus no aukstuma un mitruma, gan piesaista garāmbraucēju uzmanību tumšajā diennakts laikā. Ikviens aicināts piestāt un nopirkt ābolus!" raksta novada pārstāvji. Kā redzams pie ieraksta publicētajā attēlā, tad patiešām ceļmalā atrodas vitrīna, kas pildīta ar maisiņos safasētiem āboliem.

Komentāros cilvēki norādījuši, ka šī ir patiešām apsveicama produkta pārdošana, turklāt izrādās, līdzīga ideja realizēta Anglijā, kur, piemēram, šādās vitrīnās ceļmalā var iegādāties olas un pienu.

Vēl aizvadītā gada rudenī vēstījām, ka līdzīgā veidā no pārlieku lielās produkcijas šķiras arī citu Latvijas novadu iedzīvotāji. Tā, piemēram, bija iemūžināts, ka Mārupe pusē uz sētas piestiprināts maisiņš ar āboliem, ar kuriem aicināts mieloties ikviens garāmgājējs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas