Šova "Gribi būt miljonārs?" redaktors atmasko vienu no Krievijas gudrākajiem cilvēkiem

tautaruna.lv 13.februāris 2019, 16:16
 
Ekrānšāviņš no video
Šova "Gribi būt miljonārs?" galvenais redaktors Iļja Bers apsūdz Krievijā populāro erudītu Aleksandru Druzju mēģinājumā viņu uzpirkt.
Bera publicētajā paziņojumā Krievijas medijos teikts, ka stāsts sākās 2018.gada novembrī, kad neilgi pirms raidījuma filmēšanas Druzjs esot centies Beru uzpirkt.

Bers publicējis arī telefonsarunas ierakstu ar Druzju, kurā tiek apspriesti finansiālie jautājumi.

Trīs dienas pirms šova filmēšanas Druzjs esot piedāvājis - ja viņam tiks dota iespēja laimēt galveno balvu, kas ir 3 miljoni rubļu, viņš dalīšoties laimestā ar Beru.

Pēc šīs telefonsarunas Bers nākamo esot ierakstījis. Tajā Druzjs piedāvājis trešdaļu no laimesta un sacījis, ka ar spēles partneri (spēlē piedalās divi cilvēki) viņš vienosies.

Abas puses esot vienojušās par jautājumiem un atbildēm, taču, kā sacījis, Berns, viņš to darījis, lai iegūtu pierādījumus.

Pašā šova filmēšanā Druzjs ar savu spēles partneri esot ticis līdz pēdējam jautājumam, kura vērtība bija 3 miljoni eiro, taču atbildējis nepareizi.

Bers arī vērsies pie vadības starptautiskajā erudītu kustībā "Kas? Kur? Kad?", jo vēlas, lai tiek izvērtētas Druzja ētikas normas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas