Kāds labvēlis puisēnam nopērk autobusa biļeti, jo šoferītis nelaidis bērnu transportlīdzeklī

tautaruna.lv 14.janvāris 2019, 11:30
 
Gints Ivuškāns/F64 Photo Agency
Jāņa Endzelīna Kauguru pamatskola sociālā tīkla Faceebook kontā izsaka pateicību kādam sirsnīgam labvēlim, kurš skolas audzēknim nopircis biļeti.

"Skolas saime izsaka lielu paldies tam jaunajam puisim( vārds, diemžēl, nezināms), kurš nopirka biļeti mūsu skolas otrās klases puisītim, kuru autobusa šoferis neņēma autobusā, jo bērns bija aizmirsis braukšanas karti," vēstīts ierakstā.

Skolas darbinieki norāda, ka priecājas par tik lieliskiem un nesavtīgiem cilvēkiem, un jaunietim, kas palīdzēja nelaimē nonākušajam puisītim, ar sociālā tīkla starpniecību norāda, ka tādi cilvēki ir valsts cerība un nākotne.

Savukārt kāda ieraksta komentētāja pauž nostāju, ka vajadzētu pieņemt likumu, ka bērnus neuzņemt autobusā nedrīkst. Lielākā daļa cilvēku norāda, ka šis jautājums būtu aktīvāk jārisina.

Pērnā gada decembrī jau ziņojām, ka kāda labsirdīga sieviete izmaksājusi autobusa biļeti kādam puisītim, kurš mājās bija aizmirsis gan maku, gan 3+karti, kas sniedz lētākas braukšanas priekšrocības starppilsētu autobusos pasažieriem no daudzbērnu ģimenēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas