Rīgā slimnīcas darbinieks pacientei piedāvā ko tādu, kas viņu pārbiedē

tautaruna.lv 2.janvāris 2019, 12:10
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Kāda sieviete dalījusies ar stāstu par nepatīkamu starpgadījumu, kuru viņai nācies piedzīvot pie stacionāra "Biķernieki".

Paciente stāsta, ka runa ir par slimnīcas apsargu, kurš, pēc pacientes teiktā, pārlieku daudz atļāvās.

"Ap 22.15 devos laukā no Acu traumpunkta, dodoties pa slimnīcas teritoriju, mans tālrunis izslēdzās un palūdzu apsargam, vai viņš atļautu uzlādēt, lai es varu izsaukt taksometru.



Turpmākās 10-15 minūtes no apsarga, kurš iepazīstināja ar sevi kā Vasju, bija piepildītas ar nepiedienīgiem piedāvājumiem. Nepatīkamiem komentāriem par to, kāda es izskatos zem drēbēm. Par to cik viņš ir labs gultā.


Ar šausmām gaidīju, kad mans tālrunis ieslēgsies, lai ātrāk tiktu projām.
Cilvēks nereaģēja uz lūgumiem nedz izbeigt tādu uzvedību, nedz uz to, ka es varētu izsaukt policiju. Ja nebūtu knapi pirms nedēļas bijusi uz operāciju un tagad ar komplikācijām vērsusies traumpunktā, es būtu izsaukusi policiju, bet tajā brīdī, kad jau tā pietiekami labi nejūties, saņemt tādu attieksmi no medicīnas iestādes darbinieka ir graujoši!" raksta paciente.

Viņa piebilst, ka apsver iespēju vērsties ar iesniegumu policijā.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par apsargu rīcību dažādās iestādēs Latvijā. Piemēram, nesen par apsraga attieksmi sūdzējusies kāda veikala pircēja Ogrē.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas