Sieviete apmulsusi par redzēto Lietuvas veikalos

tautaruna.lv 28.decembris 2018, 17:40
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
Iepirkties Lietuvā - tā daudziem Latvijas iedzīvotājiem kļuvusi par ierastu praksi. Un kāpēc ne? Pārtika lētāka, degviela lētāka, zāles lētākas.

Ar saviem novērojumiem par braucienu uz Lietuvu facebook nolēmusi dalīties Marija P. "Bijām aizbraukuši uz Lietuvu uz pirmssvētku šopingu. Zināju, ka produkti, kas nopērkami tur veikalos, ir lētāki un kvalitatīvāki, tapēc pāris reizes gadā braucam uz turieni! Taču šis brauciens man atvēra acis vēl vairāk, bija lietas, ko nepamanīju iepriekšējās reizēs. Tur var iegādāties mūsu pašu latviešu produkciju daudz lētāk nekā pie mums pašiem.

Piemēram, tas pats "Dzintara" siers, kurš pie mums maksā 1.85 eur, tur maksā 1,05eur, safasētas gaļas vakuumā, pie mums tādas pašas pāri 2eur, tur no 0.77centi.

Tas ir pieminot dažus nelielus piemērus no mūsu produkcijas Lietuvā, nerunājot jau par pašu lietuviešu produkciju, kurai salīdzinājumā ar tādu pašu latviešu produkciju ir krasas cenu atšķirības. Pabrīnījāmies, sapirkāmies, braucām tālāk. Iebraucām turpat Cirkulī, plauktos stāv kaut kādas neredzētas "Skrīveru gotiņas", paciņa maksā pāri eirikam, tādas pat mūsu vietējos plauktos nav. Finālā, kas mani piebeidza vispār, bija iebrauciens aptiekā. Pirkām zāles, kuras pie mums maksā 30eur, ziniet, tur nopirkām pa 9eur... Kapēc tā!!?" neizpatnē ir sieviete.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas