Pasaules slavens fotogrāfs savā kalendārā publicē vienreizēju skatu no Liepājas

tautaruna.lv 14.decembris 2018, 12:45
 
Pixabay
"Esam saņēmuši, gribas pat teikt, izcili lielisku ziņu," ierakstu Facebook iesāk Liepājas pašvaldības lapa.

"Pasaules slavenā dabasskatu fotogrāfa Konora Maknīla izdotajā 2019. gada ceļošanas un dabasskatu kalendārā, kurā ir apkopota 12 bilžu izlase ar dabasskatiem no visas pasaules, ir nonākusi viena fotogrāfija no visas Latvijas - ainava ar Liepājas Ziemeļu fortiem! Meklē šo fotogrāfiju septembra mēnesī," iepriecina pašvaldība.

Augustā pie Liepājā viesojiess pasaules slavenais dabasskatu fotogrāfs Konors Maknīls (Conor MacNeill (@thefella)). Viņš ceļodams pa pasauli, fotogrāfē dažnedažādākos pasaules skatus. Ir iznācis 2019. gada ceļošanas un dabasskatu kalendārs (2019 Travel & Landscape Photography Calendar), kurā apkopotas Konora Maknīla fotogrāfiju izlase, kurā redzami skati ar Mongolijas kalniem, Austrijas pilīm, Fēru salām, ainavām no Amerikas, Norvēģijas, Kenijas, Zviedrijas, Kanādas, Itālijas, Marokas, un no Latvijas - Liepājas Ziemeļu forti!

Konors Maknīls ir slavens dabasskatu fotogrāfs, kura darbus izmanto BBC, Nikon, Adobe, Guardian Travel, un daudzi citi tūrisma nozares uzņēmumi un mediji. Kalendāru vari aplūkot šeit: www.thefella.com/cal2019

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas