Vīrietis pastāsta par briesmīgu ainu bērnudārzā Ķengaragā

tautaruna.lv 13.decembris 2018, 9:30
 
F64
Kāds vīrietis, kura atvase apmeklē bērnudārzu "Zelta ābele" Ķengaragā, uzskata, ka iestādē attieksme pret bērniem ir briesmīga.

Portālā "sudzibas.lv" vīrietis raksta, ka bērnudārzā ir briesmīga attieksme gan pret bērnu gan vecākiem.

"Bērns apkakājies var sēdēt kaut visu dienu un visiem vienalga. Deguns, ja tek, neviena nejēdz noslaucīt. Bērnu laukumiņā smiltīs mute kā pēc kartupeļu talkas. Vadītājas vispār augstprātīgas. Bērnu neizglīto un neko nemāca. Viens otram bērns pāri dara un neviens par to pat neatbild. Bērnu auklītes izskatās, ka pašas tikko no pamperiem izkāpušas. Vecāku noteiktais netiek ņemts vērā. Drēbes, ko redz, to uzvelk, un neskatās, vai tās ir dārziņa drēbes vai izejamās. Neiesaku nevienam vest savu bērnu un šo kūti," raksta vecāks.

Tikmēr komentāros par attiecīgu pirmskolas izglītības iestādi tiek pausts pilnīgi pretējs viedoklis.

"Ja bērni ir laukumiņā, man šķiet, ir tikai loģiski, ka viņi ir netīri. Briesmīgi būtu,ja ofisa darbinieks sēdētu pie galda ar netīru muti.
šajā vecumā bērniem nemāca vēl lasīt, reizrēķinu un citas augstās zinātnes. Galvenais pienākums ir socializēties lielajā dzīvē.
Un šis ir dārziņš, kur aizved bērnu uz dienu, tāpēc neizprotu, par kādām izejamām drēbēm ir runa.
Personīgi es nevaru teikt par šo dārziņu nevienu sliktu vārdu. Mans bērns katru vakaru ir apmierināts un laimīgs, no rītiem dodas uz turieni ar prieku. Ieraugot no rīta auklītes un audzinātājas, priecīgs metas viņām ap kaklu. Un piebildīšu, ka ļoti daudz ir arī iemācījies.
Ta kā vecāks esmu ļoti laimīga, ka esmu tikusi tieši šinī dārziņā," teikts ka'dā komentārā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas