"Asaras bira kā pupas" – sirma kundze sarūpē mīļas dāvaniņas pansionāta iemītniekiem

tautaruna.lv 11.decembris 2018, 11:00
 
Pixabay
Sociālā tīkla Facebook lietotāja Natālija savā profilā dalījusies ar sirsnīgu stāstu, atklājot, ka kāda sirma kundze paudusi viņai uzticību, ļaujot nogādāt viņas sagādātos labumus pansionātā dzīvojošiem senioriem.
"Apmēram nedēļu atpakaļ, atsaucoties uz manu aicinājumu sarūpēt dāvanas pansionāta senioriem, atsaucās kāda kundze no Kauguriem. Šodien aizbraucu pie viņas pakaļ dāvanām, braucot atpakaļ asaras bira kā pupas. Viņa uzdāvināja mājas ievārījumus, pašas adītas zeķītes, kundze ir sarūpējusi arī konfektes, kafiju. Kā pēdējo kundze man iespieda plaukstā 5 eiro. Es saku: "Paldies, es neņemšu, Jūs jau tā tik daudz palīdzējāt.""

Atteikumu sirmā kundze nav pieņēmusi, tik noteikusi, lai Natālija pansionāta iemītniekiem nopērk svaigus auglīšus.

Natāliju ļoti aizkustinājusi tikšanās ar sirmgalvi, viņas neviltotā vēlme palīdzēt, spēja uzticēties pilnīgi svešam cilvēkam. Viņa jūtas ļoti saviļnota, ka "kundze, kas pati ir pensionāre, ar tādu sirsnīgumu un dāsnumu spēj rast iespēju palīdzēt citiem".

Natālija norāda, ka, iespējams, viņa neprot tik skaisti aprakstīt to sirsnību, kas nāca no sirmās kundzes, taču ir pārliecināta, ka mīlestība vairo mīlestību, tāpat kā labais labo. "Cilvēks ir tieši tik bagāts, cik mīlestības pilna ir viņa sirds," pārliecināta ir Natālija.

Komentāros cilvēki pauž prieku par sirmās kundzes rīcību, kāda sieviete arīdzan pieteikusies pārsteigt labvēli svētkos, uzdāvinot viņai apsveikumu Ziemassvētkos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas