Latvijas iedzīvotāji ziņo par cimdiem, kas darināti no kaķa ādas

tautaruna.lv 5.decembris 2018, 14:30
 
facebook.com
Latvijas iedzīvotāji ziņo par kādu interneta veikalu "Gloves – handmade", kurā, kā viņiem šķiet, tiek pārdoti cimdi, kas darināti no kaķa ādas, ziņoja raidījums "Bez Tabu".

Lai rastu skaidrību, raidījums cenšas sazināties ar cimdu darinātājiem. Izveidotajā wwwfacebook.com lapā informācija par adītājiem ir gausa. Nav norādīta ne adrese, ne tālruņa numurs. Vienīgā iespēja, kā ar lapas uzturētājiem sazināties, ir rakstīt vēstuli. Sākotnēji, uzdodoties par pircējiem, uz vēstulēm netiek atbildēts.

Pēc tam, atklājot patieso intereses iemeslu, atbildes vēstuli raidījums saņem, kurā cimdu darinātāji skaidro, kā cimdi top.

“Mēs strādājam tikai ar re-used kažokādām, t.i, izmantojam kažokus, kas citām dāmām kļuvuši lieki un stāv skapī jau no padomju laikiem vai pat senāk. Ideja sākotnēji bija parādīt cilvēkiem, ka kažoku var pārvērst par skaistu lietu un jaunu dzīvnieku nogalināšana nav nepieciešama.”

facebook.com

Tāpat stāsta, ka par rudās krāsas cimdiem cilvēki interese bijusi vislielākā. Tāpēc to intereses pēc esot nodevuši ekspertu izpētei.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:40

Jaunākās diskusijas