Kā klājas pēdējam, kuru atrada ''Maxima'' gruvešos - kasierim Mārtiņam

tautaruna.lv 21.novembris 2018, 9:30
 
Facebook
Kļuvis zināms, kā piecu gadu laikā dzīve sakārtojusies Zolitūdes traģēdijā izdzīvojušajam Mārtiņam Plāsim.

Žurnāls ''Privātā Dzīve'' publikācijā ''Kasieris Mārtiņš atkal smaida'' atklāj, ka ilgu laiku rehabilitācijā pavadījušais Plāsis jau spēj sēsties pie auto stūres un arī atsācis strādāt.

''Mārtiņš vairs nav tik nomākts, viņš atkal smaida,'' atklāj vīrieša māte Maruta Plāse. ''Viņam ir darbs, uz kuru viņš labprāt dodas, jo tur ir patiešām jauks un draudzīgs kolektīvs.''

''Mārtiņam patīk remontēt tehniku - mašīnas, motociklus, kvadraciklus, velosipēdus. Tas ir arī ļoti labs treniņš viņa rokām un pirkstiem. Mārtiņa rokas joprojām nav tik stipras, kā bija pirms traģiskā notikuma, tāpēc katrs darbs prasa vairāk piepūles,'' skaidro Maruta.

Plāsis pats esot saremontējis ''Volga'' automašīnu, tomēr pārlieku daudz braukt viņš nevarot, jo pie lielākas slodzes nogurst rokas un kājas.

Kā zināms, 2018.gada 21.novembrī aprit pieci gadi kopš Zolitūdes traģēdijas.

''Mūsu ģimenei tā ir dēla otrā dzimšanas diena,'' saka Plāse.

Atgādinām, ka Mārtiņš no ''Maxima'' drupām tika iznests pēc tam, kad deviņas stundas bija pavadījis saspiests starp betona plāksnēm. Vīrietis traģēdijā lauza roku, kā arī guva muskuļu audu saspiedumus kājai un abām rokām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas