Sieviete kaunina Latvijas slimnīcas un stāsta par piedzīvoto Vācijas slimnīcā

tautaruna.lv 16.novembris 2018, 21:12
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Nav noslēpums, ka daudzu Latvijas iedzīvotāju acīs Latvijā pieejamā veselības aprūpe nekotējas ļoti augstu. Dārgi, garas rindas, nelaipna attieksme...un citi mīnusi vai ik dienu tiek apspriesti soctīkolos.

Tikmēr kāda sieviete nolēmusi dalīties ar pieredzēto Vācijā.

"Redziet, ko nozīmē slimnīcas ēdiens.

Facebook

Es esmu latviete, kura pārvācās piespiedu kārtā uz Vāciju. Strādāju, viss ir ļoti labi, darbs apmierina, pati tauta un viss cits. Te pāris dienas atpakaļ nonācu es slimnīcā. Man jau bija paniskas bailes par to, ka esmu svešā valstī, es nezinu, kāda te ir attieksme. Bet kad dakteri redzēja, kad man ir slikti, viņi divu stundu laikā jau ielika mani palāta, pie visādām sistēmām pielika, ik pēc 1h nāk māsiņa mērīt aisnsspiedienu, prasīt, vai viss ir kārtībā. Nākamajā dienā operācija. Nu ko pēc operācijas māsiņu apmeklējumu skaits pieauga. Gribu pateikt, kad ar Latvijas slimnīcām ne salīdzināt.

To, ko latviešu ārsti nevēlējās darīt, izdarīja man vācu ārsti, kas nozīmē to, ka es kā strādājoš nodokļu maksātājs zinu, kur aiziet mani nodokļi.


Ludzu, latviešu slimnīcas. beidziet manīt naudu, bet gan risiniet tā, lai cilvēki dzīvo veseli, nevis vēl slimaki iziet no slimnīcām," raksta Kristīne K.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:56

Jaunākās diskusijas