Māte sašutumā: Nesūtiet bērnus uz šo Rīgas skolu

tautaruna.lv 14.novembris 2018, 12:10
 
F64
Kāda sieviete uzskata, ka Rīgas 64.vidusskolā, kur mācās viņas bērns, strādā, psihiski nelīdzsvaroti skolotāji.
Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka šī neesot laba skola.

"Nevediet bērnu uz Rigas 64.vidusskolu.Skola uzstāda tikai savas prasības, nerēķinās ar vecākiem un neuzklausa vispār. Tā saucamā sociālā psiholoģe ir psihiski slima, jo nedzird vecāka teikto, bet rīkojas lielā ātrumā, nesaskaņojot savu rīcību. Sūta vēstules uz valsts iestādēm, tādā veidā pazemojot vecākus un bērnus. Skola neuzskata par vajadzīgu atvainoties vecākiem un bērniem, kliedz un noved līdz raudāšanai bērnus, notiek emocionāla vardarbība. Tā kā ja jums ir žēl savu bērnu un savu nervu, nesūtiet bērnu uz to skolu. Šī nav laba skola, tā ir slikta, ļoti slikta skola normāliem bērniem un vecākiem," raksta sieviete.

Tikmēr komentāros izvērtusies diskusija par sievietes teikto.

Kāds komentētājs raksta, ka viņa abi bērni mācās šajā skolā un ir tikai vislabākās atsauksmes gan par pedagogiem, gan skolas vadību, gan atmosfēru skolā.

Tikmēr kāds cits komentētājs iesaka sievietei vērsties izglītības kvalitātes dienestā.

"Apkopojiet visu vecāku sūdzības un nododiet tās izglītības kvalitātes dienestam un papildus arī izglītības ministrijai un, ja ir notikusi pierādāma emocionālā vai cita vardarbība pret bērnu, bērniem, rakstiet arī policijai.. Jums vajadzēs Jūsu sūdzību apstiprinošas liecinieku liecības. Šizopedagogi nedrīkst strādāt ar bērniem," teikts kādā komentārā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas