Vilis Krištopans atklāj, ka kopā ar Donaldu Trampu Latvijā plāno uzbūvet golfa klubu

tautaruna.lv 14.novembris 2018, 14:22
 
F64
Latvijas bijušais premjerministrs Vilis Krištopans paziņojis par grandioziem nākotnes plāniem - viņš kopā ar ASV prezidentu Donaldu Trampu Latvijā varētu uzbūvēt golfa klubu. To Krištopans atklāja izdevumā "Otkritij gorod".
Kā intervijā atklāja Krištopans, viņš jau ilgāku laiku - aptuveni 15 gadus - ir personīgi apzīstams ar Donaldu Trampu, jo bijušajam premjeram ir īpašums Floridā, kas atrodas netālu no Trampa īpašuma.

Ideja izveidot Latvijā golfa klubu abiem esot radusies vēl laikos, kad Tramps nebija ASV prezidents, un Krištopans tic, ka šo ideju varētu izdoties realizēt.

"Trampam pieder 19 golfa klubi - 18 no tiem ASV, bet viens Skotijā. Ja pareizi viņam piedāvātu, tad viņš piekristu. Viņš ir cilvēks ar gaišu galvu. Viņš, piemēram, nopirka klubu Maiami un ieguldīja 200 miljonus! Bet Latvijā var par 10 miljoniem uzbūvēt ko līdzīgu, un tas būs vismodernākais golfa klubs, kas var uzņemt spēlētājus no visas pasaules," pauž Krištopans.

Kā uzsvēra Latvijas bijušais premjers, patlaban tiek izstrādāts idejas detalizētāks plāns, piebilstot, ka golfa laukuma izveidei viņam jau ir piemērota zeme Langstiņos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas