Skolniecei no Rīgas neizdodas satikt Vējoni; viņa vaino prezidenta kanceleju

tautaruna.lv 13.novembris 2018, 20:10
 
F64
Kāda skolniece no Rīgas apsūdz Valsts prezidenta kanceleju neatbilstošā pienākumu pildīšanā.
Teica, ka mani esot meklējuši, bet taču varēja piezvanīt uz skolu un atrast mani.

Skolniece uzskata, ka tieši kancelejas darbinieku attieksmes dēļ viņai bija liegta iespēja satikt prezidentu Raimondu Vējoni.

"Man saistībā ar prezidenta runas konkursa atzinību, bija jāierodas 8.novembrī pie valsts prezidenta pilī. To uzzināju tikai nākamajā dienā 9.novembrī. Kancelejā teica, ka esot sūtīts epasts un zvanīts. Taču neesmu saņēmusi pilnīgi neko, izņemot vienu zvanu 7.novembrī no valsts kancelejas. Teica, ka mani esot meklējuši, bet taču varēja piezvanīt uz skolu un atrast mani. Kā arī atsūtīt man SMS vai piezvanīt vēlreiz, jo cilvēki uz kaut kāda nezināma viena numura neatbildēta zvana mēdz nepārzvanīt. Kāpēc netika zvanīts vēlreiz, vismaz rakstīts SMS, ka tāda un tāda iestāde vēlas, lai tu pārzvani, vai arī tev ir jāierodas tur un tur. Kad uzzināju to, ka man bija jābūt 8.novembrī prezidenta pilī, es pārzvanīju uz vienīgo pēdējās dienās neatbildēto zvanu. Man pacēla klausuli ar vārdiem - hallo? Nevis tā vietā - Labdien, Valsts prezidenta kanceleja klausās, vai kaut kā līdzīgi. Parunāju ar sievieti no kancelejas. Viņa ar mani runāja kā ar draudzeni, tikai uz Jūs. Smējās un teica, ka sūtīja epastu uz tieši to pašu epastu, no kura tika saņemta runa. Likās, ka tur visi attiecās pret cilvēkiem tā - tam un tam ir jāierodas prezidenta pilī, vienreiz piezvanīju, necēla, nu pats vainīgs. Nekādu citu informāciju nesutīšu un nemēģināšu atrast citā veidā," sašutusi raksta skolniece.

Jāpiebilst, ka 8.novembrī Valsts prezidents Raimonds Vējonis Rīgas pilī apbalvoja labākos skolēnu radošo darbu konkursa “Mana kā Valsts prezidenta uzruna Latvijas simtajā dzimšanas dienā” autorus un tikās ar 30 oriģinālāko runu autoriem.


Konkursam šogad tika saņemti vairāk nekā 150 pieteikumu. Savas esejas un video uzrunas skolēni sūtīja no visas Latvijas - Aizkraukles, Cēsīm, Ciblas, Dagdas, Grobiņas, Ikšķiles, Jelgavas, Jēkabpils, Krāslavas, Līvāniem, Maltas, Pāvilostas, Rankas, Rudzātiem, Skaistkalnes, Vecumniekiem un citām pilsētām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:26

Jaunākās diskusijas