Vīrietis sašutis: Vai Latvijā cilvēcīga attieksme neeksistē?

tautaruna.lv 9.novembris 2018, 18:01
 
F64
"Konfūcijs ir teicis, ka no visiem noziegumiem smagākais - cietsirdība.  Un nevar nepiekrist pēc piedzīvotā viņam," savu stāsu portālā sudziba.lv iesāk kāds vīrietis.

"01.11.18 devos uz Rīgu, Juglas poliklīniku, lai veiktu dažas pārbaudes (veselības) ieejot iekšā poliklīnika viss bija ok, raiti izgājām dažas pārbaudes, bet, tad bērnam vajadzēja nomainīt pamperu, tad sākās sekojošais - devāmies uz tualeti 1 stāvā pie garderobes priekšā bija 3 kundzītes gados, viss bija ok, sagaidījām savu kārtu un tad devāmies iekšā.

Interesanti, kas būtu, tad ja ielu šķērsotu cilvēks ar kustību traucējumiem ?! Vai neredzīgs cilvēks ?! Nobrauktu vai?

Nemot vērā to, ka bērns ir bērns, to nevar izdarīt ne 3, 4 vai 5 minūtes, bet tam vajag savu laiku. Pēkšņi viens vecis (pēc tam, kad izgāju ārā redzēju, ka sita vīrietis, jo blakus atradās tikai sieviete gados) vispirms ar dūri uzsita pa durvīm, pēc tam ar kāju ieblieza pa durvīm. vīrietim 30-35 gadi, kad izgāju laukā un aizrādīju, tad viņš atbildēja: "Što vi tam tak dolga?!" Kad atbildēju, ka man ir bērns jāpārģērbj, viņš atbildēja: "A nu i što što vam rebjonak?!"

Es vnk negribēju ar viņu uzsākt diskusiju, vnk iegāju atpakaļ un izdarīju, kas jādara un devos tālāk ... Bet vnk fakts, ka pieaudzis vīrietis var tā darīt mazliet mulsina ...

Nākošais, kad visu biju pabeidzis, devos uz RAKUS, jo vajadzēja pierakstīties pie speciālista ... Aizbraucu, visu izdarīju devos laukā uz transportu, lai dotos tālāk (bērns bija visu laiku pie rokas) . Pie RAKUS ir pārēja, kur 15 sekundēs tā jāpāriet un, tad iedegās sarkanais. Kad devos pāri ielai (bērns nevar tik ātri pāriet ielu), iedegās sarkanais un loģiski tās mašīnas, kas atrodās uz Gaiļezera ielas uzsāk kustību, lai izbrauktu uz Hipokrāta ielu. Viens vadītājs nespēja 3 sekundes pagaidīt, kad mēs būtu tikuši pāri, uztaurēja mums tā, ka bērns sabijās un sāka raudāt + vēl sāka kaut ko žestikulēt . Es neko neatbildēju, devos tālāk ar bērnu ... Es atvainojos pat ja viņam ir taisnība un viņš drīkst uzsākt kustību - ELEMENTĀRI pagaidīt (cilvēcīgi) redzot, ka ielu šķērso bērns jau varētu ... Interesanti, kas būtu, tad ja ielu šķērsotu cilvēks ar kustību traucējumiem ?! Vai neredzīgs cilvēks ?! Nobrauktu vai?" neizpratnē ir vīrietis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas