Latviešu astrologs: Šodien visiem sākas Zelta gads

tautaruna.lv 8.novembris 2018, 12:15
 
EPA/Scanpix
Astrologs Andis Geste sociālajajos tīklos raksta, ka šodien plkst. 14:39 sākas Zelta gads.
Viņš raksta, ka šodien plkst. 14:39 pēc Rīgas laika Jupiters iesoļo savā mājas zīmē Strēlniekos un visiem sākas Zelta gads. Tas ilgs līdz 2019. gada 2.decembrim.

Pirmkārt, Geste visiem novēl laimīgu jauno Jupitera gadu.

Viņš raksta, ka šodien plkst. 14:39 pēc Rīgas laika Jupiters iesoļo savā mājas zīmē Strēlniekos un visiem sākas Zelta gads. Tas ilgs līdz 2019. gada 2.decembrim.

Iepriekšējais Zelta gads bija 1959.-1960.gadā, savukārt nākamais būs tikai 2077.-2078.gadā.

"Šajā gadā atrodam īsto prieku. Rietumu civilizācijā prieku vislabāk māk latīņi. Viņiem ir prieka tikums. Tie prieka uguni glabā un pavairo caur saviem karnevāliem, fiestām utt. Latviešiem ir darba tikums un mēs prieku smagi putrojam ar gandarījumu no padarītā darba. Gandarījums ir tikai maza daļa no prieka. Latvieši priecāties māk tikai par kaut ko, parasti par padarīto darbu, novākto ražu utt. un tā ir liela, liela kļūda. Patiesā prieka iemesls ir cits.

Pats prieks ir dzīves baudas sastāvdaļa, bet latvieši bieži jūtas vainīgi par baudīšanu. No sērijas, ko tu visu laiku smaidi un esi priecīgs, nesmejies, jo rīt būs jaraud utt. Zelta gadā ieplānojam svētceļojumus pie latīņiem, kad viņiem kāds festivāls, un katrs iededzinam sev īstā prieka uguntiņu. Viņi priecājas par to, ka viņi ir, " raksta astrologs.

Viņš novēl sameklēt īsto prieku.

"Meklējam īsto prieku un nesam citiem. Iededzinam prieku savās sirsniņās, savā ikdienā, savās mājās, ģimenēs, tautās. Nemeklējam iemeslus bēdām, bet apzinamies lielio prieka iemeslu - mēs esam un esam sev un viens otram. Laimīgu Jauno Gadu! Nu re - vēl viens iemesls ballītei šodien! Lai katram mums sava pīle, kas upē naktī kliedz! Priekā!" raksta Geste.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas