Latvijas iedzīvotāja domā, ka Tele2 noklausās viņa sarunas

tautaruna.lv 10.novembris 2018, 15:47
 
PA Images/Scanpix
Kāda sieviete pastāstījusi par starpgadījumu telefonsarunas laikā, kas licis viņai uzdot jautājumu, vai tas ir kāds bojājums, vai viņas sarunas tiek noklausītas.
Bija doma, ka aizmirsām nolikt klausuli, bet, kad paklausījāmies telefonā, varēja dzirdēt divu sieviešu sarunu! Svešu sieviešu.

Portālā "sudzibas.lv" iedzīvotāja raksta, ka pēc telefonsarunas savā telefonā pamanījiusi ko dīvainu.

"Izlēmām pāriet uz Tele2 no ZZ ar savu numuru. Uz pieslēgumu. Viss bija kārtībā, ielikam sim karti, viss darbojas. Tātad piezvanījām paziņām, papļāpājām un nolikām klausuli. Pēc brīža uz telefona bija redzams, ka notiek saruna jau divas minūtes uz kādu svešu numuru. Bija doma, ka aizmirsām nolikt klausuli, bet, kad paklausījāmies telefonā, varēja dzirdēt divu sieviešu sarunu! Svešu sieviešu. Tad vēlāk atnāca sms ne pa tēmu mums no tā paša numura. Tad zvana šīs numurs un tēvs atbildēja, sieviete prasīja pie klausules otro sievieti pēc vārda, kura mums pat paziņu lokā nav. Sieviete arī nobijās, ka kāds vīrietis atbildēja, nevāreja saprast, kas par lietu. Tētis nolika klausuli. Kas tas bija? Bojājums? Kā var tagad zināt, ka tevi neviens nenoklausās un telefons pats nesāks kaut ko darīt? Es pati daudzus gadus izmantoju Tele2, man tā nebija. Tagad rodas jautājumi par to visu," raksta sieviete.

Komentāros tiek rakstīts, ka, visticamāk situācija nav tik briesmīga, proti, kas runas tiek noklausītas, un vienkārši gadījies kāds misēklis.

Tikmēr kļuvis zināms, ka uzņēmums Tele2 ir informēts par šo gadījumu un ir sazinājies ar klietnu, lai domstarpības atrisinātu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas