Uzzini, kāpēc populārā "Laimas" šokolādes tāfelīte "Vāverīte" tagad garšo citādāk!

tautaruna.lv 20.oktobris 2018, 14:19
 
F64
Kāds Latvijas iedzīvotājs pamanījis, ka iecienītā "Laimas" šokolādes tāfelīte "Vāverīte" vairs negaršo tā, kā agrāk. Ražotāju pārstāvji to apstirpina un Latvijas Televīzijas raidījumam "4. studija" skaidro, kāpēc ieviestas izmaiņas.
Iedzīvotājs salīdzinājis divas "Vāverītes" šokolādes un pamanījis ne tikai citādāko garšu, bet arī izmaiņas sastāvā, proti, šokolādes sastāvā tagad ir tikai 30% kakao, savukārt pavisam nesen vēl bija 35 %.

Iedzīvotājs salīdzinājis divas "Vāverītes" šokolādes tāfelītes un pamanījis ne tikai citādāko garšu, bet arī izmaiņas sastāvā, proti, šokolādes sastāvā tagad ir tikai 30% kakao, savukārt pavisam nesen vēl bija 35 %.

Raidījums vērsās pie ražotājiem ar jautājumu, kāpēc ir jāmaina recepte šokolādei, ko iecienījuši pircēji.

"Orkla Confectionery&Snacks" Latvijā pārstāve Lineta Mikša apstiprina, ka ir ieviestas izmaiņas šokolādes tāfelītes receptē. Ir samazināts kakao daudzums, bet palielināts piena daudzums. Arguments - tā esot piena šokolāde un, tieši palielinot piena daudzumu, var apmierināt patērētāju prasības pēc īstas piena šokolādes garšas.

Tiek piebilsts, ka tas arī nav stāsts par ietaupīšanu, jo, kā uzsver Mikša, piena izejvielu cenas šobrīd esot augstākas par kakao.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas