Kāpēc šī māmiņa aizvien ar krūti baro savu piecgadnieku?

tautaruna.lv 22.septembris 2018, 18:00
 
Ekrānšāviņš/thesun.co.uk
Mājsaimniece Eimija Hārdkāsla no Lankašīras aizvien ar krūti baro savu piecus gadus veco dēliņu un teic, ka barot ar krūti kļūst vieglāk, kad bērni paliek vecāki, raksta “The Sun”.

Sākumā, kad 2013.gadā piedzima Eimijas dēliņš Makss, viņa nejutās ērti, barojot ar krūti, bet tagad viņai tas pat ir iepaticis un viņa bērnam dod gan cieto ēdienu, gan mātes ēdienu. Uzzinot par mātes piena priekšrocībām, Eimija vairs nav vēlējusies dēlu nošķirt no krūts.

“Esmu Maksu barojusi ar krūti piecus gadus un tagad baroju viņu pāris reizes nedēļā, bet neviens no mums nevēlas to pārtraukt. Es mēģinu paskaidro, ka tas, ka kaut kas netiek uzskatīts par normālu, nenozīmē, ka tas ir slikti. Manuprāt, barot ar krūti ir normāli, jo mans ķermenis aizvien ražo pienu,” uzskata Eimija.

“Kad viņš bija jaunāks, es mēdzu barot ar krūti publiskās vietas, bet tagad to darām mājās. Es to turpinu, kamēr vien viņš to vēlas darīt,” dalās māte, kura arī stāsta, ka piens netiek nostādīts pirmajā vietā parastā ēdiena vietā.

“Mātes piens nekad nekļūst tev slikts, un lielākoties tas ir par komfortu un tuvību. Turklāt kļūst vieglāk barot ar krūti, kad bērni kļūst vecāki, jo tad tev nav jābaro ik pāris stundas un tu to vari ar viņiem pārrunāt. Piemēram, es varu pateikt, ka manas krūtis sūrst,” stāsta Eimija.

Eimija vēlas, lai vecāku bērnu barošana ar krūti kļūst par normālu lietu, un aktīvi dalās ar bildēm, kur redzams, kā viņa baro Maksu. Tiesa, ik pa laikam neiztikt bez kāda skarbāka komentāra, taču sieviete tam neļauj sevi nomākt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas