"Neeju uz poliklīniku kavēt laiku dakteriem!" Uz "X Faktora" skatuves kāps 69 gadus veca pensionāre

tautaruna.lv 18.augusts 2018, 12:20
 
f64
Rīdziniece Ligitai Paurnietei ir 69 gadi, taču tas viņai netraucē būt aktīvai, baudīt dzīvi un doties uz ballītēm, raksta portāls “Skaties.lv”.

Dziedāšana sievietei nekad nav bijusi sveša, un, lai gan kādu laiku atturējusies no muzicēšanas, viņa izdomājusi pierādīt sevi uz “X Faktora” skatuves. Pensionāre cer, ka varbūt pēc šis avantūras viņai pat piedāvās ierakstīt dziesmas.

Parasti Ligita dzied mājās, taču neatsakās arī no karaokes, vislabāk - kruizā uz Stokholmu.

Pensionārei patīk izklaidēties Krasta ielas “Lido”, bet arī Vecrīgas nakts lokālus viņas nesmādē. Līksmot viņa iet gan ar vīru, gan ar draudzenēm.

“Jāizklaidējas, nevar sēdēt mājās pie televizora,” uzskata aktīvā pensionāre.
Sieviete gan nezina, kur slēpjas viņas vitalitātes noslēpums, bet viņa uzskata, ka iespējams tas ir aktīvais dzīves veids un labi gēni.

”Neesmu riska pieritēja, nekādas gumijas lēkšanas, izpletņi mani nesaista. Tāda veida riski mani atbaida. Patīk dejot, iet uz ballītēm, tā ir labākā atpūta,” smaida Ligita.

Sievietes meita un mazmeitiņa nemaz vēl nezina, ka omīte kāro piedalīties “X Faktorā”. Ligita neesot gribējusi klausīties meitas pārmetumos. Vīrs gan zinot par sievas plāniem un izteicis viņai atbalstu, par ko Ligita tikai priecājusies, jo šis ir kārtējais pierādījums, ka viņa nav izvēlējusies vīrieti, kurš viņu ierobežotu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:05

Jaunākās diskusijas