Puisis uztaisa tik lielas lūpas, ka pārsprāgst

tautaruna.lv 31.jūlijs 2018, 18:10
 
Ekrānšāviņš/Instagram
24 gadus vecais Džeimss Holts no Mančestras nekad nav bijis apmierināts ar savu ķermeni, it īpaši lūpām, tāpēc 16 gados viņš ievietoja savus pirmos fillerus. Tagad par spīti tam, ka jaunekļa aizraušanās viņu ir novedusi līdz lūpu pārsprāgšanai, Džeimss negrasās atmest plānus par nākamajām lūpu palielināšanas procedūrām, raksta “Mirror”.

Puisis atceras, ka pirmā reize, kad viņš palielināja lūpas, viņam sagādāja prieku un tobrīd viņš saprata, ka turpinās palielināt lūpas, lai arī ko teiktu viņa radi un draugi.

Tik tālu Džeimss savām lūpām ir iztērējis 14 000 mārciņu. Tāpat bez lūpu palielināšanas procedūrām, ko puisis veic ik divus mēnešus, viņam ir bijušas plastiskās operācijas degunam, botoksa procedūras ik trijus mēnešus, zobu balināšana divas reizes gadā un injicē botoksu savās padusēs, lai nesvīstu.

A post shared by James Holt (@jamesholt23x) on

Puisis plastiskās operācijas degunam veicis Polijā un katra no tām izmaksājusi 4 000 mārciņu. Botoksa procedūras jauneklim izmaksājušas 12 000 mārciņus, vaigu filleri - 4000 mārciņu, kā arī zoda filleris - tūkstoti mārciņu.

“Man nepatika mans dabiskais izskats, bet šādi es jūtos ērti,” saka Džeimss. “Es to sāku, kad man bija 16, kad atradu kādu, kurš palielinātu manas lūpas. Man patīk procedūru dēļ apmeklēt dažādus cilvēkus, jo katram ir citādāka pieeja. Tas papildina manu seju.”

A post shared by James Holt (@jamesholt23x) on

“Es vēlējos mainīt savu seju, kad redzēju, kā to dara slavenības. Tāpēc nodomāju, ka sākšu ar savām lūpām un botoksa injekcijām,” atminas jauneklis.

“Ir arī problēmas, piemēram, mani filleri var iznākt no lūpām, jo to tur ir par daudz. Mans ķermenis tos ir atgrūdis, un manas lūpas ir nošļukušas. Man arī ir bijušas nobrāztas lūpas to izmēra dēļ,” dalās Džeimss. “Arī pēc deguna operācijām ir bijušas komplikācijas - es nevarēja elpot cauri savam degunam un izklausījos visai nazāls. Man ir grūti gulēt, jo, kad es mēģinu elpot cauri degunu, man tas nesanāk, un es pamostos.”

A post shared by James Holt (@jamesholt23x) on

“Man īsti nav iedvesmas, es vienkārši daru to, kā jūtos. Es vēlos izskatīties savādāk. Agrāk es izskatījos garlaicīgs, biju tāds pats kā visi citi. Es to esmu darījis tik ilgi, ka tagad procedūras ir tikai izskata uzturēšana,” stāsta Džeimss un atzīst, ka viņam patīk citu pievērstā uzmanība. Triju gadu laikā viņš arī ir iztērējis 2000 mārciņu tam, lai viņa sēžamvieta izskatītos lielāka.

“Manai ģimenei un draugiem nepatīk rezultāts. Viņi uzskata, ka esmu gājis par tālu, ka tas ir par daudz un ka man tas ir jāpārtrauc, iekams manas lūpas pārsprāgst vai nokrīt,” stāsta jaunais vīrietis. “Es zinu, ka viņi raizējas par mani, bet galu galā tas ir mans izskats, tāpēc es neklausos. Ielās uz mani atskatās, un cilvēki pat mani ir uzrunājuši uz ielas, vaicājot par manām lūpām. Daudzi tikai skatās un noelšas, bet es ar to esmu iemācījies sadzīvot. Vecāka gada gājuma cilvēki izskatās ļoti pārsteigti, bet man šķiet, viņi vienkārši nesaprot.”

A post shared by James Holt (@jamesholt23x) on

Puisis arī plāno izstaisnot savus kāju pirkstus un plāno vēl vairāk palielināt savu sēžamvietu, iegūstot implantus, jo vēlos vēl lielāku.

“Es nekad nepārtraukšu saņemt plastiskās operācijas. Es nedomāju, ka es kādreiz būšu apmierināts ar savu seju vai ķermeni,” atzīsts puisis.

A post shared by James Holt (@jamesholt23x) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas