Rīdzinieks sašutis: Blakus kapiem uzbūvē bērnu rotaļu laukumu

tautaruna.lv 23.jūlijs 2018, 13:55
 
F64
Kāds rīdzinieks sociālajā vietnē Facebook paudis neizpatni par to, ka Rīgā, blakus kapiem, ir izveidots bērnu rotaļu laukums.

Rīdzinieks raksta, ka rotaļu laukums izveidots pie Sarkandaugavas kalna kapiem.

"Šai Rīgas domei ir nesaprotama pietāte pret kapiem un baznīcām. Normāli esot spēļu zāle pretī Daugavgrīvas Baltai baznīcai un bērnu spēļu laukums aiz Sarkandaugavas kalna kapsētas žoga. Apbūvēt Lielos kapus- sapnis. Šī ir Sarkandaugavas kalna kapsēta. Jeb tā ir kāda īpaša attieksme vai cīņa pret evaņģēliski luteriskām vietām?" jautā rīdzinieks.

Ekrānšāviņš no Facebook

Tikmēr kāds komentētājs raksta, ka pagājušajā gadā, bērni, rokoties smiltīs, bija izrakuši cilvēku kaulus. Lai tas neatkārtotos, tagad uzlikts gumijas klājums.

"Neviens no šī brīža kungiem neiedomājās, ka vieta ir nepiemērota rotaļlaukumam un, ka to ar visām pārbūvēm, neradot nekādus papildu izdevumus, būtu bijis iespējams pārcelt dažus metrus tālāk, kur kapi nav bijuši," raksta komentētājs.

Jāpiebilst, ka par līdzīgu situāciju "Neatkarīgā Rīta Avīze" rakstīja jūnijā, proti, pēc tam, kad Rīgas dome sāka pārņemt Lielos kapus no Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas, tika konstatēts, ka kapu teritorijā ir iebūvēts gan bērnu rotaļu laukums, gan autostāvvieta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas