Soctīklos: Aicina periodiski boikotēt degvielas uzpildes stacijas augsto cenu dēļ

Līga Nestere 11.jūnijs 2018, 18:20
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
Aizvadītajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā pieaugušas degvielas cenas, vienlaikus Viļņā tās ir samazinājušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Turklāt šajā iknedēļas apskatā gana bieži lasāms, ka tieši pie mums cenas tik aug un aug. Kāds facebook lietotājs Gatis B. ierosina periodiski boikotēt degvielas uzpildes stacijas Latvijā.

"Cik ilgi mēs vēl pārcietīsim nesamērīgās un nepamatotām degvielas cenu celšanās?

Degvielas cenas ir nesamērīgi paceltas, bet algas nē. No mums vienkārši zog. Ierosinu pieteikt boikotu degvielas uzpildes stacijām periodiski. Vismaz šajā jautājumā visi autovadītāji varētu rast kopīgu valodu un darboties kopā. Ierosinu sākt ar "Circle K" boikotu divu dienu garumā 14.06.2018 un 15.06.2018. Vienkārši šīs divas dienas nepildam degvielu "Circle K" degvielas uzpildes stacijā visā Latvijā. Tā mēs kopīgiem spēkiem varam izrīkoties ar visām degvielas uzpildes stacijām pēc kārtas un periodiski. Pietiek žēloties!!! Sākam darīt. Visus lūdzu spiest share... Ja esat gatavi šajos datumos rīkoties nevis tikai runāt tukšu. Tikai kopā mēs esam spēks... Pa vienam mēs neko neizdarīsim," uzsver Gatis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas