Aculieciniece: Šādas nekauņas autostāvvietās ir jāpārmāca

Portāls nra.lv 23.aprīlis 2018, 7:05
 
Ekrānšāviņš
Zane facebook publicējusi kāda "varoņa" auto novietošanas prasmes, cerot - ja cilvēki regulāri aizradīs šādiem šoferiem, varbūt viņi ar laiku tomēr iemācīsies savu mašīnu noparkot normāli.

"Es nekad neesmu likusi šitādas bildes šeit, bet šodien sadusmojos. Varbūt kāds šo jauno kungu pazīs un kaut ko viņam pateiks, un varbūt liks kaut drusku padomāt par vērtībām, bet varbūt un visticamāk nē. Un es zinu, ka pasaulē taisnības nekļūs stipri vairāk no manas bildes. Bet es ticu, ka, ja mēs visi teiksim šitiem tipiem, ka mums nepatīk un tā nav smuki, varbūt pēc tādas 10.reizes viņiem rociņa tomēr stūri iebrauks stāvvietā normāli.

P.S. Nē, tur iepriekš nestāvēja neviens cits un netraucēja viņam nostāties normāli. Jā, es viņam pajautāju, kāpēc nevar apstāties normāli un sev paredzētajā stāvvietā. Jā, viņš man atbildēja rupji un nejauki, uzbļaujot: kas tev nav kur stāvēt. Un jā, es izsaucu pašvaldības policiju. Un nē, man bija, kur stāvēt, un ģimenes stāvvieta man nav principiāla un tas nav par manu parkošanos, bet vērtībām un to, kādu sabiedrību mēs paši veidojam," raksta Zane.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas