Viedoklis: Nauda banku glābšanām, svētkiem atrodas, tikmēr slimnīca nolaista līdz graustam

Portāls nra.lv 9.marts 2018, 17:33
 
Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency
Zigmārs Ancveirs ir pikts - dzirdot, cik daudz miljoni tiek tērēti svētkiem, militāram budžetam un banku glābšanām, nekas neliecina, ka valstij nav naudas. Taču ne visām jomām tik sparīgi valsts budžeta līdzekļi tiek tērēti.

"Kurš no jums ir bijis [Bērnu klīniskā univeristātes] slimnīcā [novietne "Gaiļezers"] un var komentēt tās tehnisko stāvokli? Es šajā slimnīcā esmu bijis biežs viesis jau kopš 1984. gada, kad sāku ārstēt bronhiālo astmu. Ar nožēlu jāatzīst, ka no tiem laikiem nekas diži nav mainījies - vairumā gadījumu ir tie paši grīdas segumi, griesti, sienu apdare, logi, viss pa vecam un ar laika rētām.

Mani izbrīna fakts, ka neviens nekustina ar ausi pat par to, ka pie logiem ir tik lielas spraugas, ka caur tām svilpo vējš. Personāls apliecina, ka neviens viņus neklausās, ka vadība tikai atrunājas, ka nav naudas u.tml.

Sasodīts, mums nav naudas, tiešām? Nauda visādām sūdu celtnēm, banku glābšanām, militārajam budžetam, svētkiem un salūtiem atrodas, bet Bērnu slimnīca ir nolaista līdz graustam. Kurš par to atbild?" taujā ir Zigmārs Ancveirs

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas